Rehberim

Çocugunu öldürüp beynini yedi

EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü Korku ve Gerilim / Çocugunu öldürüp beynini yedi konusu gösteriliyor Özet:Amerika'da 3 haftalık çocuğunu "şeytan bana böyle emretti" diyerek defalarca bıçaklayıp öldüren ardından beynini parçalayıp yiyen tarihin gördüğü en acımasız ...

Go Back   Rehberim > EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM > Korku ve Gerilim

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 05-12-2011, 10:26 PM   #1

DakikWega - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Paylaşımcı

<!-- google_ad_section_start -->Çocugunu öldürüp beynini yedi<!-- google_ad_section_end --> Çocugunu öldürüp beynini yedi

Amerika'da 3 haftalık çocuğunu "şeytan bana böyle emretti" diyerek defalarca bıçaklayıp öldüren ardından beynini parçalayıp yiyen tarihin gördüğü en acımasız anne basına gösterildi.

BABA: O KADINI ÖLDÜRÜN
33 yaşındaki Otty Sanches'in ölüm cezasıyla yargılanacağı açıklandı. Bebeğin babası bile "o kadını öldürün" dedi.

Ancak annenin geçen sene şizofreni hastalığı teşhisiyle hastaneye kaldırıldığı ve tedavi gördüğü belirlendi.

POLİSLER PSİKOLOJİK YARDIM ALIYOR
Cinayet öncesinde erkek arkadaşıyla tartıştığı ve adamın evinden bebeği de alarak kaçtığı açıklandı.

Polisten yapılan açıklamada "olay mahalli o kadar dayanılmaz bir haldeydi ki bazı polis memurları gördükleri sonrasında pisikolojik yardım almak zorunda kaldı" denildi.

ÖLDÜRMEM EMREDİLDİ
Olay dün ABD'de meydana gelmişti. 33 yaşındaki bir annenin yeni doğmuş bebeğini öldürüp cesedinin parçalarını yediği ortaya çıktı. Teksas polisinden yapılan açıklamada kadının san Antonio'daki evinde polis tarafından üstü başı kan içinde "çocuğumu öldürdüm ölmek istiyorum" diye bağırırken bulundu.

Açıklamada kadının "bazı sesler duyduğunu ve bütün bunları yapmasını birinin ya da bir şeyin kendisine emrettiğini" söyledi.

DakikWega isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 08-01-2012, 12:30 PM   #2

beyaz_melq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
•]•·´º·»G!zW«·´º·•[•

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: Çocugunu öldürüp beynini yedi<!-- google_ad_section_end --> Cevap: Çocugunu öldürüp beynini yedi

Yani , Ne diceğimi bilemedim PES !

beyaz_melq isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2012, 06:22 PM   #3

DakikHakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yazar
Pasaj Yöneticisi

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: Çocugunu öldürüp beynini yedi<!-- google_ad_section_end --> Cevap: Çocugunu öldürüp beynini yedi

Etiketleme yapıldı.Paylaşım için teşekkürler.

DakikHakan isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-01-2012, 06:36 PM   #4

By.Devrimcİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Temsilci

Canilik.

By.Devrimcİ isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-02-2012, 06:03 PM   #5

cernobil97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Paylaşımcı

malesef bu kadar acımasız kişiler oluyor

cernobil97 isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
cani ölüm, çocuğunu öldürmek, çocuğunu öldürüp beynini yedi

Seçenekler
Stil

Çocugunu öldürüp beynini yedi konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/Korku ve Gerilim bölümünde tartışılıyor .