Rehberim

2008 OKS sonuçları hakkında ayrıntılı açıklama

Öğretmenler Odası bölümü Meb & ÖSYM Sınavları / 2008 OKS sonuçları hakkında ayrıntılı açıklama konusu gösteriliyor Özet:Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, son kez yapılan 2008 OKS'de, 500 tam puan alarak birinci olan 97 kişinin 41 ile ...

Go Back   Rehberim > EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM > Öğretmenler Odası > Meb & ÖSYM Sınavları

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 11-07-2008, 11:21 AM   #1

pinhân - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Donanım

pinhân - MSN üzeri Mesaj gönder

<!-- google_ad_section_start -->2008 OKS sonuçları hakkında ayrıntılı açıklama<!-- google_ad_section_end --> 2008 OKS sonuçları hakkında ayrıntılı açıklama

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, son kez yapılan 2008 OKS'de, 500 tam puan alarak birinci olan 97 kişinin 41 ile yayıldığını aktarırken, İstanbul'dan 18 birinci çıktığını açıkladı...

- Sınava 905.000 öğrenci katıldı.

- 263 öğrenci 100 sorunun 100'ünü de doğru cevaplandırdı.

- “İlköğretim Başarı Puanı” ile değerlendirildiğinde; Türkiye çapında 500 tam puan alan öğrenci sayısı 97 öğrenci oldu.

EN BAŞARILI İL BURDUR

- OKS'de "En başarılı il Burdur" oldu...

- En başarılı 2'inci il Eskişehir, 3'üncü ile ise Edirne...- 31.221 kişi sınavda hiç puan alamadı. Yani sıfır çekti…
- 31.221 öğrencinin puanı 0.5 ve altında kaldı.

- 3.825 kişi 28 soru cevaplandırdı.

36 KİŞİLİK KOPYA ÇETESİ

- Bir ilde, 36 kişinin organize olarak kopya çektiği tespit edildi. Bu 36 öğrencinin puanı açıklanmayacak…

- Bakan Çelik, 11-18 Temmuz tarihleri arasında öğrencilerin 20 adet tercih yapabileceğini söyledi…

- Çelik 1’inci yerleştirme sonuçlarının 25 Temmuz’da açıklanacağını aktardı…

- 6 - 10 Ağustos 2008 arası 2. yerleştirme işlemleri yapılacak.

(Haber 7)

pinhân isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 11-07-2008, 11:40 AM   #2

Facebook Video - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yorulmaz Nöbetçi

Facebook Video - MSN üzeri Mesaj gönder

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: 2008 OKS sonuçları hakkında ayrıntılı açıklama<!-- google_ad_section_end --> Cevap: 2008 OKS sonuçları hakkında ayrıntılı açıklama

Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OKS) sonuçları açıklandı.

OKS'de Matematik-Fen (MF) ve Türkçe-Matematik ™ puan türlerinde 97 öğrenci 500 tam puan alarak birinci oldu.

MilliEğitim Bakanı Hüseyin Çelik Bakanlık Başöğretmen Salonunda OKSsonuçlarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi.Çelik'in verdiği bilgiyegöre, sınava 905 bin 930 aday girdi. Bunlardan 874 bin 709'unun puanıhesaplanmaya değer bulundu. 31 bin 221 kişi ham puan barajını aşamadı.

[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]

Sonuçlara bakmak için

[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]

Konu Facebook Video tarafından (11-07-2008 Saat 11:44 AM ) değiştirilmiştir.
Facebook Video isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil

2008 OKS sonuçları hakkında ayrıntılı açıklama konusu, Öğretmenler Odası/Meb & ÖSYM Sınavları bölümünde tartışılıyor .