Öğretmenler Odası bölümü Meb & ÖSYM Sınavları / BRAVO BANAA:D SBS de beklemediğim bi sonuç aldım bana göre kötü ama iyii konusu gösteriliyor Özet:T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi 2008 Yılı Sonuç Bilgileri Cinsiyet E Doğum Tarihi 03.12.1995 Okulu MERKEZ İLKÖĞRETİM ...
| |||||||
BRAVO BANAA:D SBS de beklemediğim bi sonuç aldım bana göre kötü ama iyii | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| ReLaX ![]() | T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi 2008 Yılı Sonuç Bilgileri Cinsiyet E Doğum Tarihi 03.12.1995 Okulu MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU Sınıfı 6 Seviye Belirleme Sınavı Puanı 448,046 Yıl Sonu Başarı Puanı 91,42 Davranış Puanı 100 Sınıf Puanı 459,7 Dersler Doğru Sayısı Yanlış Sayısı Boş Sayısı yukardaki kırmızı yazılı sıraya göre sıralandı Türkçe 19 0 0 Matematik 11 5 0 Fen Bilgisi 14 2 0 Sosyal Bilgiler 16 0 0 Yabancı Dil 12 0 1 işte sonucum ya bu sınavda kötü yapmışım en sevdiğim ders bni sırtımdan vurdu MATEMATİK offf yha matematik öğretmenime ne dicem bn şimdi 5 yanlış bekliodum 7 çıktı dersler full 5 saten BRAVO BANA ama sınavın sonucunda 7 yanlış hiç hoşuma gitmedi ![]() ![]() Konu ÇokromanTİKİm tarafından (02-08-2008 Saat 12:04 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: özel bilgilerini degiştirdim |
| | |
| | #2 |
| ' sunless ' Pasaj Yöneticisi | Yukarlara adres felan yazsaydın da evine tebrike gelseydik ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
| nasıııııııııııııılll Pasaj Yöneticisi | tc kimlik no ailenin falan isimleri vardı sildim onları.bu bilgilerini öyle yazma heleki net ortamına asla.zararını cok cekersin bilmiş ol. Başarılar egitim hayatındada ![]() |
| | |
| | #4 |
| ReLaX ![]() | herkese tşk ler |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | ya gerçekten tebrikler benden çok almışsın bende 7. sınıf öğrencisiyim bizim okulmu berbat benmi berbatım bilmiyorum ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
BRAVO BANAA:D SBS de beklemediğim bi sonuç aldım bana göre kötü ama iyiiBRAVO BANAA:D SBS de beklemediğim bi sonuç aldım bana göre kötü ama iyii konusu, Öğretmenler Odası/Meb & ÖSYM Sınavları bölümünde tartışılıyor . | |