Öğretmenler Odası bölümü Meb & ÖSYM Sınavları / 2009-TCS Türk Cumhuriyetleri ile Türk ve Akraba Topluluk Sınavı Soruları Cevapları konusu gösteriliyor Özet:2009-TCS Yurtiçi SORU KİTAPÇIĞI VE YANITLARI SINAV TARİHİ: 21.06.2009 SORU KİTAPÇIĞI-A [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için ...
| |||||||
2009-TCS Türk Cumhuriyetleri ile Türk ve Akraba Topluluk Sınavı Soruları Cevapları | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ordinaryüs ![]() | Konu stRiCkeN tarafından (08-09-2009 Saat 03:42 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | cikmadimi hala |
| | |
| | #3 |
| ¨Nöbet Tutan MeLek¨ Pasaj Yöneticisi | Linkler eklendi. |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | TCS 2009 yurtdışı sınavının, yurtıçı sınavından farkı nedir: Yoksa yurtiçi Türkiyede, yurtdışı da yabancı ülkelerde yapılır mı? Ve bu sınavdakı sorular birbirinden farklı mıdır acaba? TCS yurtdişı sınavını nereden bulabilirim? |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | herkese mrb. benim tcs sınavıyla ilgili bir kaç sorum var. ben hem bulgaristan hemde türkiye vatandaşıyım. acaba tcs sınavına girmem mümkünmü? bu sınava girmek için vatandaşlıktan çıkmam gerekiyor mu? bu konuyla ilgili hiç bir yerde gerekli biligiyi bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekürler. |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | selam.ben TCS sinaviyla ilgili sorularim var.Sinav sorularini nerden bula bilirim.Azerbaycanda yapilan TCS sinavi YOS sinavina benzermi. |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | ya arkadaşlar tcs sınavına nasıl girebiliyoruz şartlar nelerdir?cevap yazarsanız sevinirim |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | ve tcs sorularını nasıl ve nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen?? |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| sınavlar, tcs, türk cumhuriyetleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
2009-TCS Türk Cumhuriyetleri ile Türk ve Akraba Topluluk Sınavı Soruları Cevapları2009-TCS Türk Cumhuriyetleri ile Türk ve Akraba Topluluk Sınavı Soruları Cevapları konusu, Öğretmenler Odası/Meb & ÖSYM Sınavları bölümünde tartışılıyor . | |