Rehberim

1. yerleştirme kaydı için yarın son gün

Öğretmenler Odası bölümü Meb & ÖSYM Sınavları / 1. yerleştirme kaydı için yarın son gün konusu gösteriliyor Özet:Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OKS) 1'inci Yerleştirme sonuçlarına göre yerleşmeye hak kazanan adayların okullara kayıt süresi yarın ...

Go Back   Rehberim > EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM > Öğretmenler Odası > Meb & ÖSYM Sınavları

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 14-08-2007, 12:06 PM   #1

TÜRKO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
TÜRK YÜREK
Pasaj Yöneticisi

TÜRKO - MSN üzeri Mesaj gönder

<!-- google_ad_section_start -->1. yerleştirme kaydı için yarın son gün<!-- google_ad_section_end --> 1. yerleştirme kaydı için yarın son gün

Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OKS) 1'inci Yerleştirme sonuçlarına göre yerleşmeye hak kazanan adayların okullara kayıt süresi yarın sona eriyor.

Tercih süresi içinde en fazla 20 okul tercihinde bulunan adaylar, bu sene ikinci yerleştirme için ayrı bir tercih işlemi yapmayacak.

Kesin kayıtlardan sonra boş kalan okul kontenjanları, 19 Ağustos 2007 tarihinde açıklanacak.

İkinci yerleştirme için başvurular, 20-24 Ağustos 2007 tarihleri arasında alınacak.

Bakanlık, ikinci yerleştirme sonuçlarını 28 Ağustos 2007 tarihinde "
[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]" internet adresinde açıklayacak.

İkinci yerleştirme sonuçlarına göre kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları da 29 Ağustos-5 Eylül 2007 tarihleri arasında yapılacak.

[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]

TÜRKO isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil

1. yerleştirme kaydı için yarın son gün konusu, Öğretmenler Odası/Meb & ÖSYM Sınavları bölümünde tartışılıyor .

Gündemden Başlıklar

Konu Kategori
Evden eve nakliyat Liseler & Üniversiteler
Şehir ve Firma Rehberi Tatil ve Oteller
Tatil ve Oteller Seo

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:21 AM.