Öğretmenler Odası bölümü Meb & ÖSYM Sınavları / Ortaöğretim kurumlarına kesin kayıtlar bugün başlıyor konusu gösteriliyor Özet:Ortaöğretim kurumlarına kesin kayıtlar bugün başlıyor. Sınavsız öğrenci alan ortaöğretim kurumlarına aday kayıt başvuruları 1-31 Ağustos 2007 tarihleri arasında alınmıştı. ...
| |||||||
Ortaöğretim kurumlarına kesin kayıtlar bugün başlıyor | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Yorulmaz Nöbetçi | Ortaöğretim kurumlarına kesin kayıtlar bugün başlıyor. Sınavsız öğrenci alan ortaöğretim kurumlarına aday kayıt başvuruları 1-31 Ağustos 2007 tarihleri arasında alınmıştı. Aday kayıtları kabul edilen öğrencilerin kesin kayıt işlemleri okul müdürlüklerince bugün başladı. Kesin kayıtlar, 14 Eylül 2007 tarihinde sona erecek. [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | eğitim dökümanları bölümünü bulamıyorum yardımcı olurmusunuz tesekkürler |
| | |
| | #3 | |
| Yorulmaz Nöbetçi | Alıntı:
Gümüş üye olmak için başvuruyu [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] yapabilirsiniz. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Ortaöğretim kurumlarına kesin kayıtlar bugün başlıyorOrtaöğretim kurumlarına kesin kayıtlar bugün başlıyor konusu, Öğretmenler Odası/Meb & ÖSYM Sınavları bölümünde tartışılıyor . | |
| ||||
| Konu | Kategori | |||
| Evden eve nakliyat | Liseler & Üniversiteler | |||
| Şehir ve Firma Rehberi | Tatil ve Oteller | |||
| Tatil ve Oteller | Seo | |||