Öğretmenler Odası bölümü Meb & ÖSYM Sınavları / Sınav ücretleri iade edilecek konusu gösteriliyor Özet:Sınav ücretleri iade edilecek. OKS, DPY ve diğer sınavlara katılan adaylar ücretlerini geri alacak! Milli Eğitim Bakanlığı, Orta Öğretim Kurumları ...
| |||||||
Sınav ücretleri iade edilecek | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| TÜRK YÜREK Pasaj Yöneticisi | ![]() Sınav ücretleri iade edilecek. OKS, DPY ve diğer sınavlara katılan adaylar ücretlerini geri alacak! Milli Eğitim Bakanlığı, Orta Öğretim Kurumları Seçme Sınavı (OKS), Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı ve Anadolu ve Fen Liselerine Öğretmen Seçme Sınavına ait tahsilat dönemlerinde ikinci kez sınav ücreti yatıran adaylara sınav ücretleri iade edilecek. Bugünden itibaren başlayacak iade işlemleri için T.C. Ziraat Bankası şubelerine giderek adayların T.C. Kimlik Numaralarını göstermeleri yeterli olacak. [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Sınav ücretleri iade edilecekSınav ücretleri iade edilecek konusu, Öğretmenler Odası/Meb & ÖSYM Sınavları bölümünde tartışılıyor . | |