Rehberim

2009 Sbs soru ve cevapları

Öğretmenler Odası bölümü Meb & ÖSYM Sınavları / 2009 Sbs soru ve cevapları konusu gösteriliyor Özet:İlköğretim 7. sınıf öğrencileri için düzenlenen ilk Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sona erdi. İşte soru ve cevaplar... İlköğretim 7. sınıf ...

Go Back   Rehberim > EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM > Öğretmenler Odası > Meb & ÖSYM Sınavları

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 07-06-2009, 01:02 PM   #1

Raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEO Adviser/Expert

<!-- google_ad_section_start -->2009 Sbs soru ve cevapları<!-- google_ad_section_end --> 2009 Sbs soru ve cevapları

İlköğretim 7. sınıf öğrencileri için düzenlenen ilk Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sona erdi. İşte soru ve cevaplar...

İlköğretim 7. sınıf öğrencilerinin katıldığı Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sona erdi. Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme Sınavı'nın (OKS) yerine getirilen ve bu yıl ilk kez uygulanmaya başlanan SBS, bugünkü sınavla tamamlanmış oldu.

İlköğretim 7. sınıf öğrencilerine yönelik sınav, yurt içinde tüm iller ve bazı ilçeler ile yurt dışında 10 şehirde olmak üzere toplam 544 merkezde gerçekleştirildi. Sınav saat 10.00'da başladı ve 100 dakika sürdü.

Sınava, ilköğretim 7. sınıf öğrencilerinden toplam 990 bin 774 aday katıldı. Adaylara, Türkçe, matematik, fen ve teknoloji, sosyal bilgiler (sosyal bilgiler, inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi), yabancı dil (İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca) alanından 90 soru yöneltildi. [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]

Raskolnikov isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 07-06-2009, 01:05 PM   #2

Raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEO Adviser/Expert

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: 2009 Sbs soru ve cevapları<!-- google_ad_section_end --> Cevap: 2009 Sbs soru ve cevapları

Orta Öğretime Geçiş Sistemi 7. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı Soru Kitapçıkları

[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]

Raskolnikov isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-05-2011, 04:21 PM   #3

arda turan ve ben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: 2009 Sbs soru ve cevapları<!-- google_ad_section_end --> Cevap: 2009 Sbs soru ve cevapları

2009 sbs 7. sınıf soruları ve cevapları

arda turan ve ben isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-05-2011, 10:00 PM   #4

Cortez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yazar
Pasaj Yöneticisi

Cortez - MSN üzeri Mesaj gönder

1. mesajdaki linklerden indirebilirsiniz.

Cortez isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
2009 sbs sınav sonuçları, sbs sonuçları sorgulama, sbs soru ve cevapları, sbs sınav sonuçları sorgulama, seviye belirleme sınav soruları, seviye belirleme sınavı sonuçları

Seçenekler
Stil

2009 Sbs soru ve cevapları konusu, Öğretmenler Odası/Meb & ÖSYM Sınavları bölümünde tartışılıyor .