Rehberim

7. ve 8. Sınıf Sbs Sınavı Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı

Öğretmenler Odası bölümü Meb & ÖSYM Sınavları / 7. ve 8. Sınıf Sbs Sınavı Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı konusu gösteriliyor Özet:İlköğretim 7. sınıf öğrencisi yaklaşık 1 milyon 50 bin adayın katıldığı Seviye Belirleme Sınavı (SBS) yapıldı. SBS, tüm il merkezleri ...

Go Back   Rehberim > EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM > Öğretmenler Odası > Meb & ÖSYM Sınavları

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 07-06-2009, 03:16 PM   #1

Facebook Video - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yorulmaz Nöbetçi

Facebook Video - MSN üzeri Mesaj gönder

<!-- google_ad_section_start -->7. ve 8. Sınıf Sbs Sınavı Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı<!-- google_ad_section_end --> 7. ve 8. Sınıf Sbs Sınavı Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı

İlköğretim 7. sınıf öğrencisi yaklaşık 1 milyon 50 bin adayın katıldığı Seviye Belirleme Sınavı (SBS) yapıldı.

SBS, tüm il merkezleri ile yurt dışında Lefkoşa, Trablusgarp, Riyad, Medine, Cidde, Aşgabat, Bakü ve Bişkek'de gerçekleştirildi. SBS, tüm sınav merkezlerinde Türkiye saatiyle 10.00'da başladı ve 100 dakika sürdü. Sınava katılan yaklaşık 1 milyon 50 bin öğrenciye 90 soru yöneltildi.

İşte 7.sınıf öğrencilerinin SBS soruları ve cevap anahtarları
...

[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]

İlköğretim 6. sınıf öğrencileri ise 13 Haziran 2009 Cumartesi günü SBS'ye katılacak. İlköğretim 8. sınıf öğrencisi 1 milyon 30 bin aday dün SBS'ye girmişti.

8. sınıfların sınav sonuçları 13 Temmuz 2009'da, 6 ve 7. sınıfların sınav sonuçları 31 Temmuz 2009'da açıklanacak. Sonuçlar, [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] ile [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] internet adreslerinde ilan edilecek.

Öğrencilere sınav sonuç belgesi posta yoluyla gönderilmeyecek. Okul müdürlükleri internet adreslerinden sınav sonuç belgesinin çıktısını alacak, onaylayıp mühürleyerek imza karşılığı öğrenciye verecek.

Facebook Video isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 09-06-2009, 11:30 AM   #2

Herkul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Pasaj Müdürü

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: 7. ve 8. Sınıf Sbs Sınavı Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı<!-- google_ad_section_end --> Cevap: 7. ve 8. Sınıf Sbs Sınavı Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bugün yapılan ve tam 1 milyon 300 bin öğrencinin girip ter döktüğü 8. sınıflar seviye belirleme sınavı nihayet sona erdi. Öğrencilere sitres kaynağı olan bu sınavlarda şimdi sıra sınav soruları ve cevaplarını kontrol edip güzel bir lise tercih etmeye kaldı.

SBS, tüm il merkezleri ile yurt dışında Lefkoşa, Trablusgarp, Riyad, Medine, Cidde, Aşgabat, Bakü ve Bişkek’de gerçekleştirildi. SBS, tüm sınav merkezlerinde Türkiye saatiyle 10.00′da başladı ve 2 saat sürdü. Öğrencilere sınavda 100 soru yöneltildi. İlköğretim 7. sınıfların sınavı da yarın saat 10.00′da başlayacak ve adaylar 90 soru yanıtlayacak. Yaklaşık 1 milyon 50 bin adayın katılacağı sınav 100 dakika sürecek.

7 SINIF SINAV SORULARI

8 SINIF SINAV SORULARI

Herkul isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2009, 11:00 AM   #3

shakaty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yorumcu

shakaty - MSN üzeri Mesaj gönder

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: 7. ve 8. Sınıf Sbs Sınavı Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı<!-- google_ad_section_end --> Cevap: 7. ve 8. Sınıf Sbs Sınavı Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı

oh beaaaaaaaaa kurtuldummm vallahi bu lanet olası sınavdann

shakaty isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil

7. ve 8. Sınıf Sbs Sınavı Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı konusu, Öğretmenler Odası/Meb & ÖSYM Sınavları bölümünde tartışılıyor .