Öğretmenler Odası bölümü Meb & ÖSYM Sınavları / AÖF 2.Sınıf Sağlık Kurumları İşletmeciliği Final Sınav Soruları ve Cevapları İndir konusu gösteriliyor Özet:Sağlık Kurumları İşletmeciliği 2.Sınıf Final Sınav Soruları ve Cevap Anahtarı [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] cevap anahtarı kodları ...
| |||||||
AÖF 2.Sınıf Sağlık Kurumları İşletmeciliği Final Sınav Soruları ve Cevapları İndir | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| ¨Nöbet Tutan MeLek¨ Pasaj Yöneticisi | Sağlık Kurumları İşletmeciliği 2.Sınıf Final Sınav Soruları ve Cevap Anahtarı [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] cevap anahtarı kodları inkılap-2252 s.k. maliyet yönetimi-2423 s.kuruml.finansal yönetim-2427 istatistik-2064 s.hizletleri pazarlaması-2256 s.kuruml.yönetimi-2233 s.kuruml.kaynak planlaması-2422 türk dili 4232 |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | inşl dogrudur! |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | sağlık kurumları işletmeciliği 2.sınıf geçmiş yıllarda çıkmış soruları yayınlarmısınız.ben indiremiyorum flash player yok.şimdiden teşekkür ederim. |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | rapidden başka yere atılmıyo mu bu dosyalar |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | tesekkurler |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | 2007 2008 yıllarının cevap anahtarları uymuyor , 4244 diye başlayan cevap anahtarı yok yardımcı olursanız sevinirim |
| | |
| | #7 |
| ¨Nöbet Tutan MeLek¨ Pasaj Yöneticisi | 4244 hiçbirinde yok.zaten bu konuda 4244 kodlu bi sınav yok.. inkılap-2252 s.k. maliyet yönetimi-2423 s.kuruml.finansal yönetim-2427 istatistik-2064 s.hizletleri pazarlaması-2256 s.kuruml.yönetimi-2233 s.kuruml.kaynak planlaması-2422 türk dili 4232 |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | emeğine sağlık teşekkürler |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | "rapidden başka yere atılmıyo mu bu dosyalar" "sağlık kurumları işletmeciliği 2.sınıf geçmiş yıllarda çıkmış soruları yayınlarmısınız.ben indiremiyorum flash player yok.şimdiden teşekkür ederim." gibi yazı yazanlar; flash gibi bi programıda kendiniz zahmet edin ve indiriverin. herşey için teşekkürler elleirnize emeğinize sağlık... |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | üye oldum ama neden linkler hala aktif değil?!! |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | bana yalnız 2010 soruları lazım.sağlık kurumları 2.sınıftayım |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | kayıt oldum ama sorulara ulaşamıyorum yardım eden yokmu ? bi zahmet |
| | |
| | #14 | |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | Alıntı:
Linkten indirebilirsiniz. | |
| | |
| | #15 |
| Stajyer | emeğine sağlık |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
AÖF 2.Sınıf Sağlık Kurumları İşletmeciliği Final Sınav Soruları ve Cevapları İndirAÖF 2.Sınıf Sağlık Kurumları İşletmeciliği Final Sınav Soruları ve Cevapları İndir konusu, Öğretmenler Odası/Meb & ÖSYM Sınavları bölümünde tartışılıyor . | |