Rehberim

KPSS tarihi belli oldu

Öğretmenler Odası bölümü Meb & ÖSYM Sınavları / KPSS tarihi belli oldu konusu gösteriliyor Özet:Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) bu yıl, Lisans düzeyindekiler için 28-29 Haziran, önlisans düzeyindekiler için 21 Eylül'de yapılacak. ...

Go Back   Rehberim > EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM > Öğretmenler Odası > Meb & ÖSYM Sınavları

KPSS tarihi belli oldu

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 07-02-2008, 06:19 PM   #1

Facebook Video - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yorulmaz Nöbetçi

Facebook Video - MSN üzeri Mesaj gönder

<!-- google_ad_section_start -->KPSS tarihi belli oldu<!-- google_ad_section_end --> KPSS tarihi belli oldu

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) bu yıl, Lisans düzeyindekiler için 28-29 Haziran, önlisans düzeyindekiler için 21 Eylül'de yapılacak.

Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 2004 ve 2006 yılında yapılan KPSS'nin geçerlilik süresinin dolması nedeniyle 2008 yılında KPSS yapılacağını bildirdi.

''Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelikte'' yapılan değişiklikle, 2006-KPSS sonuçlarının geçerli olacağı sürede 2004-KPSS sonuçlarının da geçerli olacağının hükme bağlandığı anımsatılan açıklamada, bu dönemde yapılan sınavların geçerlilik sürelerinin, lisans düzeyinde KPSS'ye girmiş adaylar için 30 Haziran 2008, ortaöğretim ve önlisans düzeyindekiler için de 16 Eylül 2008'de sona ereceği ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''2006'dan bu yana yeni mezun olan ya da öğrenim durumlarında değişiklik olan adaylar ile KPSS'nin her iki yılda bir düzenli olarak yapıldığı ve buna göre adayların şahsen ya da kurslara gitmek suretiyle KPSS'ye hazırlandıkları hususları dikkate alınarak, ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyinden devlet memuru olmak isteyen tüm adayların başvurmasına imkan sağlayacak şekilde yapılan detaylı çalışmalar neticesinde 2008 yılında lisans düzeyindeki adaylar için 28-29 Haziran 2008, önlisans ve ortaöğretim düzeyindeki adaylar için 21 Eylül 2008 tarihlerinde KPSS gerçekleştirilecektir.''

[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]

Facebook Video isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 07-02-2008, 07:14 PM   #2

ERTUĞRUL...! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SaNaL FaNi

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: KPSS tarihi belli oldu<!-- google_ad_section_end --> Cevap: KPSS tarihi belli oldu

Çok sağol önlisansların eylülde yapılması çok iyi olmuş zaman uzadı daha çok çalışırız artık, emeğine sağlık...!

ERTUĞRUL...! isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2008, 07:25 PM   #3

fikrimin_ince_gülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
iŞTiKaKÇıNıN_KöŞeSi

fikrimin_ince_gülü - MSN üzeri Mesaj gönder

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: KPSS tarihi belli oldu<!-- google_ad_section_end --> Cevap: KPSS tarihi belli oldu

annecim ben bu sınavdan çok korkuyorum... seneye hem ALES e hem de KPSS ye gircem bir de ÜDS var tabi napcam bilmiyorummm... eğitim bilimleri çok zormuş. allah hepimizin yardımcısı olsun amin

fikrimin_ince_gülü isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2008, 08:12 PM   #4

nûr-efşân - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Edep ya hû...
Pasaj Yöneticisi

eğitim bilimleri o kadarda zor değil çalışmaya bakıyor herşey işte.
birde benim kulağıma gelenlere göre genel kültür genel yetenek bölümlerinin kat sayı yükseltilmiş bilginize....

nûr-efşân isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2008, 08:39 PM   #5

DEMET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yazar
Pasaj Yöneticisi

allah sınava giriceklerin yar ve yardımcısı olsun .

DEMET isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2008, 08:43 PM   #6

nûr-efşân - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Edep ya hû...
Pasaj Yöneticisi

aminnnnnnnnnnnnn

nûr-efşân isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil

KPSS tarihi belli oldu

KPSS tarihi belli oldu konusu, Öğretmenler Odası/Meb & ÖSYM Sınavları bölümünde tartışılıyor .