Öğretmenler Odası bölümü Meb & ÖSYM Sınavları / 2010 KPSS Ortaöğretim (Lise) konusu gösteriliyor Özet:Başvuru tarihi: 2010 Mayıs ayının son haftası başlayıp Haziranın son haftasına kadar devam edecek. Sınav tarihi: 2010 Eylül ayının son ...
| |||||||
2010 KPSS Ortaöğretim (Lise) | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| nasıııııııııııııılll Pasaj Yöneticisi | Başvuru tarihi: 2010 Mayıs ayının son haftası başlayıp Haziranın son haftasına kadar devam edecek. Sınav tarihi: 2010 Eylül ayının son haftası. Sınavda karşınıza çıkacak sorular: Genel Yetenek 37 adet Türkçe, 38 adet Matematik. Genel Kültür 37 adet Tarih, 23 adet Coğrafya, 15 adet Vatandaşlık Bilgisi. Toplam 150 sorudan oluşuyor |
| | |
| | #2 |
| MeVsİmLeR gİbİsİn ![]() | Eğer elinde son 10 yılın (1999-2009) kpss ortaöğretim soruları varsa link verebilir misin ? |
| | |
| | #3 |
| nasıııııııııııııılll Pasaj Yöneticisi | |
| | |
| | #4 |
| MeVsİmLeR gİbİsİn ![]() | teşekkürler ![]() |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | matematikten tam olarak hangi konular çıkıcak? |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | YA arkadaş ben sırf son 10 yılın sorularını görebilmek için üye oldum ama açamadım biri bana yardımcı olsun ![]() |
| | |
| | #7 | |
| administrator ![]() | Alıntı:
bu linkte var hepsi tıklayın ve indirin. indirme hakkında yardım için [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] | |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | ok hallettim teşekkürler ![]() |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | Sağolasın arkadaşım. |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | bu adresteki sorular ortaöğretim(lise) için mi, yoksa diğer adaylar için mi???? yardımcı olur musunuz? |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | Yardım edecek kimse yok mu? |
| | |
| | #12 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | başlıkta lise diye açıklama var, okusanız diyorum |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | ben soruları indirdim lakin sorular liseliler için değil galiba??? öğrenmek istediğim bu??? |
| | |
| | #14 |
| nasıııııııııııııılll Pasaj Yöneticisi | konu alıntıdır arkadaşlar.. aldıgım yerde lise kpss adına paylaşım yapılmış bende o şekilde ekledim.. |
| | |
| | #15 |
| Stajyer | peki yardımcı olduğunuz için teşekkürederim. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| 2010 kpss hakkında, başvuru tarihi, hangi dersler - konular, kaç soru var, kpss ne zaman, soru sayısı, sınav tarihi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
2010 KPSS Ortaöğretim (Lise)2010 KPSS Ortaöğretim (Lise) konusu, Öğretmenler Odası/Meb & ÖSYM Sınavları bölümünde tartışılıyor . | |