bölümü Moderatör Başvuruları / Moderatör Başvuruları konusu gösteriliyor Özet:Pasajda ilgilendiği bir veya birkaç alanda moderatör olmak isteyenler lütfen mesaj yazsınlar Not: Direkt modluk verilmemektedir. Mod olmak isteyen üyenin ...
| |||||||
Moderatör Başvuruları | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| administrator ![]() | Pasajda ilgilendiği bir veya birkaç alanda moderatör olmak isteyenler lütfen mesaj yazsınlar Not: Direkt modluk verilmemektedir. Mod olmak isteyen üyenin önce mod olmak istediği bölümde aktif olması, paylaşımda bulunması ve yöneticiliği yapabileceğini kanıtlaması gerekir. Lütfen istekleriniz öncesinde kendi kendinize muhasebenizi yapın ve ilgilendiğiniz mod olmak istediğiniz alana o ana kadar ne verdiniz bir düşünün. Konu enesceyhun tarafından (11-02-2008 Saat 09:04 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Always Offline... | Ben Güncel Haberler , Ekonomi-Muhasebe ve İlginç Olaylar ve Bilgiler Bölümlerinde Mod Olmak İstiyorum... |
| | |
| | #3 |
| no musıc no life..!! ![]() | bende izninizle uydu ve sifreleme bolumnue moderatör olmak istorumm biilginize |
| | |
| | #4 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | Siz yapmanız gerekenleri yapın barajları biz atlatırız, ama istemekle başlamak arasındaki farkı yerine getirin yeterki |
| | |
| | #5 | |
| SEO Adviser/Expert ![]() | Alıntı:
Ekonomi, mUhasebe, Pasaj larousse alanları öncelikli yada forumda EN ÖNEMLİ ALANI AÇIKLIYORUM Ölü linkler alanları buraya bir mod olsa diyorum ama Sadece link bozuk ve çalışmıyor denilen hangi alan varsa yazıldıkça yenileyecek bir arkadaş, en önceliki alanlarımız bunlar, sizi listeye alıyorum çalışmalara göre gerekeni yaparız bilginiz olsun | |
| | |
| | #6 | |
| Ordinaryüs ![]() | Alıntı:
Hocam " Ölü Linkler " Görevine Kendimi Hazır Hissediyorum ... Bilginize .... Hocam İhtiyaca Göre Diğer Modluklarada Talibim ![]() | |
| | |
| | #7 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | çalışmalarınız izlemeye alınmıştır, teşekkürler |
| | |
| | #8 |
| Php CodeR | Pasaj larousse ye modluk isteğim var. bu 30 sn bekletme olayı beni çok zorluyor. hem katkı sağlıyorum hemde gerekenleri yapabilirim orada... |
| | |
| | #9 | |
| SEO Adviser/Expert ![]() | Alıntı:
gereken her zaman yapılır | |
| | |
| | #10 |
| Always Offline... | Ekonomi-Muhasebe veya Pasaj Larousse 'u alabilirim günlük katkı sağlayabileceğim yerler... |
| | |
| | #11 |
| Standart Donanım | [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] talebin görüşülüyor... Tekrar sana dönülür.. teşekkürler.. |
| | |
| | #12 |
| Bilişim Öğretmeni | Photoshop ve grafik tasarım bölümüne mod olmak istiyorum.. Ama daha öncede belirttiğim gibi sınavım geçince daha aktif olacağım... Aklınızda bulunsun diye söylüyorum ![]() |
| | |
| | #13 |
| Gümüş Üye ![]() | Eğer uygun görülürse moderatör olmaya talibim... Konu alpkun tarafından (24-05-2008 Saat 04:20 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #14 |
| N a m-ı Değer ÇaKaL | biraz zamanı var ama siz gerekli katkıyı sağlayın zamanla yetkilendirme verilir |
| | |
| | #15 |
| Bir KemalisT Mod. | fıkralar ve komik yazılar,komik resimler ve karikatürler,rüya tabirleri ve pasaj larousse yani eski bölümlerime moderatorluk talep ediyorum referansım 8 aydır mod olmam sürekli aktifim ve bölümlerime hakimim ![]() 8 ay da sadece bugün öğleden sonra modluk yapamadım çünkü yetkilerim duruyordu öğlene kadar ![]() neyse sonuç olarak eski bölümlerime modluk talep ediyorum bundan sonrası içinde uslu durmaya söz veriyorum ![]() talebim değerlendirilirse sevinirim iyi akşamlar ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Moderatör BaşvurularıModeratör Başvuruları konusu, /Moderatör Başvuruları bölümünde tartışılıyor . | |