EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümündeki MSN Messenger alt forumunda bulunan Windows Live Messenger 8.5 BETA TR konusunu görüntülemektesiniz özet:Windows Live Messenger 8.5 BETA TR, Internet'e bir Microsoft çalışanı tarafından sızdırılan İspanyolca Windows Live Messenger 8.5.1235.0517 BETA sürümü kullanılarak ...
| |||||||
Windows Live Messenger 8.5 BETA TR | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Pasaj Müdürü | ![]() Windows Live Messenger 8.5 BETA TR, Internet'e bir Microsoft çalışanı tarafından sızdırılan İspanyolca Windows Live Messenger 8.5.1235.0517 BETA sürümü kullanılarak MsXLabs Organization tarafından hazırlanmıştır. Türkçe dil desteği, Windows Live Messenger 8.1'in Türkçe dil dosyasının yeni WLM 8.5 Beta İspanyolca dil dosyasıyla eksik satır kalmayacak şekilde birleştirilmesiyle sağlanmıştır. Sızdırılmış bir sürüm olmakla birlikte, tarafımızca test edilmiş olup herhangi bir güvenlik açığı içermemektedir ve kullanılabilir durumdadır. Temel olarak arayüz değişiklikleri ve bazı küçük geliştirmeler içeren Windows Live Messenger 8.5 BETA'yı gönül rahatlığıyla kurup deneyebilirsiniz. Ayrıca hazırladığımız bu kurulum paketi, mevcut Windows Live Messenger - MSN Messenger kurulumunuzu etkilemez ve kolayca kaldırılabilir. İndirme ve Kurulum * ZIP dosyasını açın ve içindeki WLM.8.5.Beta.TR.exe dosyasını çalıştırarak kurulumu başlatın * Masaüstünüze gelen "Windows Live Messenger 8.5 BETA TR" kısayoluna tıklayın * Oturum açıp yeni sürümü test edin... Not: WLM 8.5 BETA TR, dahili olarak çoklu oturum açma özelliğine sahiptir, kısayoluna birden fazla tıklayarak yeni WLM 8.5 oturumları açabilirsiniz. Henüz birçok yama ve eklenti ile uyumlu değildir. Messenger Plus! Live ile kısmen uyumludur. Temel Plus! özelliklerini kullanabilirsiniz. Kaldırmak için: \Program Files\Windows Live klasörünü ve masaüstündeki simgesini silin. Download: [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] |
| | |
| Bu kullanıcılar mesaja teşekkür ettiler : | nûr-efşân (16-09-2007), Dj_LoVeR (15-09-2007), EcmeL (20-09-2007), Mesut SAHIN (03-09-2007), TEMSER (17-09-2007) |
| | #2 |
| Yorulmaz Nöbetçi | Windows Live Messenger 8.5 BETA TR Windows Live Messenger 8.5 BETA TR, Internet'e bir Microsoft çalışanı tarafından sızdırılan İspanyolca Windows Live Messenger 8.5.1235.0517 BETA sürümü kullanılarak MsXLabs Organization tarafından hazırlanmıştır. Türkçe dil desteği, Windows Live Messenger 8.1'in Türkçe dil dosyasının yeni WLM 8.5 Beta İspanyolca dil dosyasıyla eksik satır kalmayacak şekilde birleştirilmesiyle sağlanmıştır. Sızdırılmış bir sürüm olmakla birlikte, tarafımızca test edilmiş olup herhangi bir güvenlik açığı içermemektedir ve kullanılabilir durumdadır. Temel olarak arayüz değişiklikleri ve bazı küçük geliştirmeler içeren Windows Live Messenger 8.5 BETA'yı gönül rahatlığıyla kurup deneyebilirsiniz. Ayrıca hazırladığımız bu kurulum paketi, mevcut Windows Live Messenger - MSN Messenger kurulumunuzu etkilemez ve kolayca kaldırılabilir. İndirme ve Kurulum
Not: WLM 8.5 BETA TR, dahili olarak çoklu oturum açma özelliğine sahiptir, kısayoluna birden fazla tıklayarak yeni WLM 8.5 oturumları açabilirsiniz. Henüz birçok yama ve eklenti ile uyumlu değildir. Messenger Plus! Live ile kısmen uyumludur. Temel Plus! özelliklerini kullanabilirsiniz. Kaldırmak için: \Program Files\Windows Live klasörünü ve masaüstündeki simgesini silin. Ekran Görüntüleri ![]() ![]() ![]() [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ]
__________________ |
| | |
| | #3 |
| кєyif vєяici мaddє™ | ![]() [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] alıntıdır, denenmemiştir.
__________________ ѕнaкє мє ωєll вєfσяє υѕє *** Gözüm, aklım, fikrim var deme hepsini öldür! Sana çöl gibi gelen, O göl diyorsa göldür! Düşünmek, taraf olmaktır. | GençSiviller | Gerçekler ZAMAN'la anlaşılır. Konu kıymık tarafından (29-08-2007 Saat 01:01 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #4 |
| Akdeniz mavisi :) | türkçe deyil dimi.... |
| | |
| | #5 |
| кєyif vєяici мaddє™ | İndirip bakmadım ama Türkçe değil diye biliyorum. Süvari indirecekti, ayrıntıları ondan alırız.
__________________ ѕнaкє мє ωєll вєfσяє υѕє *** Gözüm, aklım, fikrim var deme hepsini öldür! Sana çöl gibi gelen, O göl diyorsa göldür! Düşünmek, taraf olmaktır. | GençSiviller | Gerçekler ZAMAN'la anlaşılır. |
| | |
| | #6 | |
| TÜRK YÜREK Pasaj Yöneticisi | Alıntı:
![]() ![]() Konu TÜRKO tarafından (29-08-2007 Saat 02:57 AM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #7 |
| TÜRK YÜREK Pasaj Yöneticisi | * ZIP dosyasını açın ve içindeki WLM.8.5.Beta.TR.exe dosyasını çalıştırarak kurulumu başlatın * Masaüstünüze gelen “Windows Live Messenger 8.5 BETA TR” kısayoluna tıklayın * Oturum açıp yeni sürümü test edin… Not: WLM 8.5 BETA TR, dahili olarak çoklu oturum açma özelliğine sahiptir, kısayoluna birden fazla tıklayarak yeni WLM 8.5 oturumları açabilirsiniz. Henüz birçok yama ve eklenti ile uyumlu değildir. Messenger Plus! Live ile kısmen uyumludur. Temel Plus! özelliklerini kullanabilirsiniz. Kaldırmak için: \Program Files\Windows Live klasörünü ve masaüstündeki simgesini silin. * [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] (11.7 MB) |
| | |
| | #8 |
| кєyif vєяici мaddє™ | Katkın için sağol süvari... ![]()
__________________ ѕнaкє мє ωєll вєfσяє υѕє *** Gözüm, aklım, fikrim var deme hepsini öldür! Sana çöl gibi gelen, O göl diyorsa göldür! Düşünmek, taraf olmaktır. | GençSiviller | Gerçekler ZAMAN'la anlaşılır. |
| | |
| | #9 |
| Paylaşımcı ![]() | paylaşımın için sağol dostum... |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | paylasim icin tesekkürler |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | dostlarım linklere tıklıyorum rpid den indiremiyorum benden mı kaynaklanıyo bu anşamadım ![]() |
| | |
| | #12 |
| Administrator ![]() | burdan indir; * [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] (11.7 MB)
__________________ |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | hehe güzelmiş de ben 8,1 den çok memnunum bence buna gerek yok eğer bana artı bir özlliği varsa indiriyim amam şimdi bilmediğim bir msn programı için elimdekini silmek istamiyorum paylkaşım için teşekkürler |
| | |
| | #14 | |
| TÜRK YÜREK Pasaj Yöneticisi | Alıntı:
plus ve ne dinliyorum eklentisi olmadan, 8,5 ne dinliyorum özelliği destekliyor artı olarak görüyorum,beta ve ingilizce olmasından dolayı fazla ineleyemedim ama 8,1e göre görünüm ve bağlantı hızı farkediliyor al sana bi artı daha ![]() | |
| | |
| | #15 |
| Administrator ![]() | Windows Live Photo Gallery Beta, Windows Live Messenger 8.5 Beta, Windows Live Writer Beta, Windows Live OneCare Family Safety ve Windows Live Toolbar yazılımlarını içeren Windows Live Suite; Microsoft tarafından tüm dillerde yayınlandı. Windows Live Suite bileşenlerinin tümünü indirmek istiyorsanız aşağıdaki sayfayı ziyaret ediniz: [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Windows Live Mail: ![]() E-posta hesaplarınızı yönetmenin daha hızlı, kolay ve güvenli yolu * Birden fazla e-posta hesabını masaüstünüzde görüntüleme * Güçlü virüs tarama ve diğer güvenlik özellikleri * Windows Live Spaces'a ve Messenger'a tek tıklatmayla erişim ![]() Fotoğraf ve video düzenleyip karşıya yükleyin * Fotoğraflarınızı kolayca alın ve düzenleyin * Düzenini belirleyin, resim yazısı ekleyin ve en beğendiklerinizi slayt gösterisi için işaretleyin * Birkaç tıklatmayla çevrimiçi ortamda paylaşın Windows Live Writer: ![]() Blogunuzda kolayca resim, video ve diğer zengin içeriği yayımlayın * Blog postalarınızı yazarken nasıl görüneceklerini tam olarak görün * Windows Live Spaces, WordPress, Live Journal ve diğer birçok blog hizmetiyle uyumlu * Fotoğraf, video, etiket ve daha bir çok çekici içerik ekleyin ve özelleştirin Windows Live Toolbar: ![]() Güçlü koruma özelliğiyle tüm Web sayfalarında arama yapın * Herhangi bir Web sayfasında arama başlatın * Kimlik avı tuzaklarına ve virüslere karşı daha iyi korunun Windows Live Messenger: ![]() Bağlanın, paylaşın ve konuşmalarınıza önem kazandırın * Metin, ses veya görüntü kullanarak bağlanın * Fotoğrafları ve diğer dosyaları anında paylaşın * im girişimi ile en çok önem verdiğiniz amaç için para ayrılmasını sağlayın Yalnızca Windows Live Messenger 8.5 Türkçe BETA'yı indirmek istiyorsanız aşağıdaki sayfayı ziyaret ediniz: [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] ![]() Windows Live Messenger sürümü: Sürüm 2008 (Derleme 8.5.1288.816) Windows Live sayfasından hangi bileşenleri kurmak istediğinizi seçebilirsiniz. WLinstaller.exe dosyasını indirdikten sonra da diğer Windows Live bileşenlerini kurabilmeniz mümkün. ![]() Not: Windows Live Messenger 8.5.1288.816 sürümü ve eklentilerin/yamaların uyumu konusunda daha fazla bilgiyi bu konunun sonraki mesajlarında bulabileceksiniz. Messenger Plus! Live, sorunsuz olarak çalışıyor görünmekte.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |