PROGRAM REHBERİM bölümü MSN Messenger / 3D Nick Yapmak /Banner/Logo Hazırlamak konusu gösteriliyor Özet:bunların bide küçükleri vardır a,b,ç,d,e,f,g,h,ı,i,j,k,l,m,n,o,ö,p,r,s,ş,t,u,ü,v, y,z, büyükler küçükleri döver diye bişi yok bunlar kardes birlikde olabililer özel isimlerde mesela Erzurum ...
| |||||||
3D Nick Yapmak /Banner/Logo Hazırlamak | Açılış Sayfam Yap | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #16 |
| Ordinaryüs ![]() | bunların bide küçükleri vardır a,b,ç,d,e,f,g,h,ı,i,j,k,l,m,n,o,ö,p,r,s,ş,t,u,ü,v, y,z, büyükler küçükleri döver diye bişi yok bunlar kardes birlikde olabililer özel isimlerde mesela Erzurum yaaa |
| | |
| | #17 |
| Stajyer | bunlar dönmüyo :I flash nick programı olan msn göndersin :S:s Mail Adresi Vermek Yasak !. Konu aLaBoRa tarafından (20-01-2009 Saat 02:16 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #18 |
| Stajyer | arkadaşalr bu niclerin harektli olanı yokmu bende onu arıyorum |
| | |
| | #19 |
| кєyif vєяici мaddє™ | Arayan bulur, fakat bu program işinizi görmez. |
| | |
| | #20 |
| Stajyer | emegine salık kardeş |
| | |
| | #21 |
| Stajyer | emegine saglık kardeş |
| | |
| | #22 |
| Pasaj Sakini ![]() | |
| | |
| | #23 |
| Yorulmaz Nöbetçi | |
| | |
| | #24 |
| Stajyer | ya ark bu 3d nick nasıl yapıcaz bu programın adını bilem varmı bilen varsa bana yardım etsin |
| | |
| | #25 |
| Stajyer | yaa ben farklı kaydettim de nick nasıl yapıcağız onu bulamadım.. |
| | |
| | #26 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | |
| | |
| Sponsor Bağlantılar | |
![]() |
| Etiketler |
| sekilli resimler, yapma, nick, logo yapmak, logo hazirlamak, fontlar, flash yapmak, banner yapmak, banner, avatar yapmak |
| Seçenekler | |
| Stil | |
3D Nick Yapmak /Banner/Logo Hazırlamak3D Nick Yapmak /Banner/Logo Hazırlamak konusu, PROGRAM REHBERİM/MSN Messenger bölümünde tartışılıyor . | |