PROGRAM REHBERİM bölümü MSN Messenger / 3D Nick Yapmak /Banner/Logo Hazırlamak konusu gösteriliyor Özet:slm arkadaşlar daha önce verildimi bilmiyorum ama ben denedim çok harika birşey sizlerede tafsiye ederim daha önce verildiyse özür dilerim!! ...
| |||||||
3D Nick Yapmak /Banner/Logo Hazırlamak | Açılış Sayfam Yap | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | slm arkadaşlar daha önce verildimi bilmiyorum ama ben denedim çok harika birşey sizlerede tafsiye ederim daha önce verildiyse özür dilerim!! text yazan yere ıstedıgın kelımeyı sizedan buyuklugunu Choose Fonttan yazı karakterını Choose Style den yazı şekılını Color dan istiyosan rengını degıstır en son Preview e tıkla ve resimi farklı kaydet [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] bu kadar ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | sağol kardeş walla çok işime yaradı bende hep bunlardan arıyordum sayende çok süper oldu yaaaa çok saol ![]() |
| | |
| | #3 |
| Ordinaryüs ![]() | ya kardeşim sen mükemmelsin ha |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | MükemmeLdenDe Öte ßişeeysin mükemellden de öte bişeysin SaoL ![]() Konu kıymık tarafından (27-09-2007 Saat 09:28 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: bi kere yaz yeter bize... |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | aslında bunların hareketli olanı var ama bendeki demo olduğu için hareket etse bile arkada 3d demo yazdığından hoş görünmüyo bendekiama hareketli olsaydı bu süper olurdu yinede tşk |
| | |
| | #6 |
| Pırlanta Üye | Eyvallah sağolasın |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | ee phen Nazu nicke qecirjem biri yardum etsün..!!! ![]() |
| | |
| | #8 |
| кєyif vєяici мaddє™ | Eveeet sevgili gönül dostları.. Bir emo vak'asıyla daha karşı karşıyayız.. İyi misin arkadaşım? Bizim dilimizi biliyo musun? |
| | |
| | #9 |
| E=mc² | |
| | |
| | #10 |
| Temsilci ![]() | güzel paylaşım eline salık |
| | |
| | #11 |
| 'Sombreness' ![]() | |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | Hareketlilerini Arıyorum Bunlara çok Teşekkürler Ama Hareketlileride Varsa çok Sevinirim |
| | |
| | #13 |
| Araf... Pasaj Yöneticisi | |
| | |
| | #14 |
| Ordinaryüs ![]() | emo olacağına okuda adam ol ![]() |
| | |
| | #15 | |
| Temsilci ![]() | Alıntı:
bak arkadaşım başlıyorum... alfabe 29 harften oluşur... A, B, C, Ç, D, E, F, G, Ğ, H, I, İ, J, K, L, M, N, O, Ö, P, R, S, Ş, T, U, Ü, V, Y, Z. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| Sponsor Bağlantılar | |
![]() |
| Etiketler |
| sekilli resimler, yapma, nick, logo yapmak, logo hazirlamak, fontlar, flash yapmak, banner yapmak, banner, avatar yapmak |
| Seçenekler | |
| Stil | |
3D Nick Yapmak /Banner/Logo Hazırlamak3D Nick Yapmak /Banner/Logo Hazırlamak konusu, PROGRAM REHBERİM/MSN Messenger bölümünde tartışılıyor . | |