PROGRAM REHBERİM bölümü MSN Messenger / yardım arkadaşlar telefonda internet paket veri konusu gösteriliyor Özet:Farklı bir program deneyin bazılarında sorun çıkabiliyor.....
| |||||||
yardım arkadaşlar telefonda internet paket veri | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #16 |
| Standart Donanım | Farklı bir program deneyin bazılarında sorun çıkabiliyor.. |
| | |
| | #17 |
| Editör ![]() | telefonda internet paketi başlıklı konuyla ilgili yaptığınız paylaşımlardan dolayı teşekkür ederim |
| | |
| | #18 |
| Stajyer | arkadaşlar bende 6303 var hattım avea facebooka önceden giriyordum ama şimdi paket veri bağlantısı yok bağlantı kurulamıyor diyor ne yapmam lazım |
| | |
| | #19 |
| Stajyer | nokıa x2 var ordada öyle dio napmam gerekıo? |
| | |
| | #20 | |
| Stajyer | Alıntı:
| |
| | |
| | #21 |
| Stajyer | benim telefonumun markası nokia 6680 internete girdiğimde hep paket veri yok şebeke hizmetlerini kontrol ediniz diyor. bana yardım eder msiniz.? lütfen ne yapa bilirim.? acill cevap atar mısınız.? ![]() |
| | |
| | #22 |
| Stajyer | Admin ben de daha yeni internet paketi yaptım ama internete girince "Şebeke Ayarları yok " diyor [ Telefon = Corby-2(S-3850) Şebeke= Avea] |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
yardım arkadaşlar telefonda internet paket veriyardım arkadaşlar telefonda internet paket veri konusu, PROGRAM REHBERİM/MSN Messenger bölümünde tartışılıyor . | |