EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümündeki MSN Messenger alt forumunda bulunan Çalınan MSN geri alma resimli anlatım konusunu görüntülemektesiniz özet:ya 3.cüyle 4.resim yok bir bakabilirmisiniz?...
| |||||||
Çalınan MSN geri alma resimli anlatım | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #61 |
| Gümüş Üye ![]() | ya 3.cüyle 4.resim yok bir bakabilirmisiniz? |
| | |
| | #62 |
| Stajyer | slm benım msn adresım çalındı ama bı turlu geri alamadım bı konuda bana yardım edermısın... bu numaralar benım ..... Konu kıymık tarafından (02-02-2009 Saat 06:17 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #63 |
| кєyif vєяici мaddє™ | Hocam kişisel bilgilernizi net üzerinden vermemeyi öğrenin ! Msn adresinizden daha fazlası çalınabilir !
__________________ ѕнaкє мє ωєll вєfσяє υѕє *** Gözüm, aklım, fikrim var deme hepsini öldür! Sana çöl gibi gelen, O göl diyorsa göldür! Düşünmek, taraf olmaktır. | GençSiviller | Gerçekler ZAMAN'la anlaşılır. |
| | |
| | #64 |
| Stajyer | benimde msn çalındı yardımcı olun pls |
| | |
| | #65 |
| Stajyer | ben denedim olmuo yhaf :S bana yardım edermisnz lütfen |
| | |
| | #66 |
| Stajyer | ya ben uk.support die başlayan adresten almayı deniorum ama sizin sölediğğiniz gibi microsoft pasaport network die bi seçenek yok lütfen yardımcı olunnnnn |
| | |
| | #67 |
| Stajyer | kardeş o 2kinci resim i versen bende cıkmadı yapamıom |
| | |
| | #68 |
| Stajyer | arkadasım bazı yerlerde msn virüslerin war dikkatli ol snn başın yanmasın |
| | |
| | #69 |
| Stajyer | Thank you for contacting the Microsoft Passport Network (now Windows Live ID) Support. We apologize for the inconvenience as this is an unmonitored mailbox. For assistance with your Windows Live ID, please visit: [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ]. For all other MSN and Windows Live product support, please visit: [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ]. Böyle bi cvp aldım ne yapmalıyım :S |
| | |
| | #70 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | kullandığınız diğer msn adreslerini girmeniz istenmiş ve ona göre bilgileriniz tutuyor ise oraya mesaj atılabilir ancak, alan kişi bilgileri çoktan değiştirmiştir
__________________ Oyun Oyna - Rehberim - Kitap -Sinema-Firma Rehberi Kimin himmeti millleti ise, o tek başına bir millettir. Ansiklopedi -- Define |
| | |
| | #71 |
| Stajyer | ççook çookk teşekkurlerrr |
| | |
| | #72 |
| Stajyer | nedense söylediğiniz adımlar olmuyor bana yardımcı olamadınız ilk adım ok fakat ikinci adım çıkmıyor sorun ne sizce..? |
| | |
| | #73 |
| Stajyer | paylaşım için tşk |
| | |
| | #74 |
| Stajyer | arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum bna yardım edermisiniz??? |
| | |
| | #75 |
| Stajyer | ben o dediğiniz siteye girdim ama orda microsoft password diye bi seçenek yokkii lütfn yardım edin 2-3 gün önce çalındı msnem ve içinde çok önmli şeylerim var lütfen yardım ediiiiinnn:: )Konu EXPERCİ tarafından (15-10-2009 Saat 10:32 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: mail adresi yasak ! özel mesajla haberleşin lütfen |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| msn geri alma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |