SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki MSN Messenger alt forumunda bulunan Kamera da problem konusunu görüntülemektesiniz özet:Msn den kamera açtığım zaman ben kendimi göremiyorum.Karşıdaki kşiyi görebiliyorum o da beni görebiliyor. Kamera kısmında x işareti dışında bir ...
| |||||||
Kamera da problem | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Moderator ![]() | Msn den kamera açtığım zaman ben kendimi göremiyorum.Karşıdaki kşiyi görebiliyorum o da beni görebiliyor. Kamera kısmında x işareti dışında bir görüntü yok. Yardımcı olursanız sevinirim. |
| | |
| | #2 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | msn den önce kameranızdan masa üstünde veya programında görüntünüz varmı ? kameranızın markası ve modeli ne ? bilgi verirseniz iyi olur, msnde kamera ayarlarını tanıtmanız lazım
__________________ Oyun Oyna - Rehberim - Kitap -Sinema-Firma Rehberi Kimin himmeti millleti ise, o tek başına bir millettir. Ansiklopedi -- Define |
| | |
| | #3 |
| Moderator ![]() | Laptop kullanıyorum.Hp pavilion kullanıyorum. Kamera da msn olmadan resim çekebilyorum ama msn de görüntü de problem var kendimi göremiyorum.Daha önceden kullanıyordum msn de ve problem yoktu. |
| | |
| | #4 |
| Profesör ![]() | msn üst barda araçlar tıkla oradan ses ve görüntü kurulumuna gir görüntü alacaksın kurulumdan sonra Selametle
__________________ tanker management programı Siteye Giriş için Lütfen Link'i Tıklayınız http://www.imsp-technology.com/ Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)) |
| | |
| | #5 |
| Moderator ![]() | Yaptım ama değişen bişey olmadı. |
| | |
| | #6 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | laptop modelini tam yazınız
__________________ Oyun Oyna - Rehberim - Kitap -Sinema-Firma Rehberi Kimin himmeti millleti ise, o tek başına bir millettir. Ansiklopedi -- Define |
| | |
| | #7 |
| Moderator ![]() | hp pavilion dv 5 |
| | |
| | #8 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | kamera seçeneklerine girince kamera için , ışık kontrast gibi ayarlar varmı, system e girince aygıt yöneticisinde kamera ile ilgili sor işareti veya ünlem varmı yoksa görüntü aygıtlarında sorunsuz olarak gözüküyormu ? makinenizde vista yüklü ise driveri vistaya uyumlumu bir inceleyiniz
| | |
| | #9 |
| Moderator ![]() | Aydınlık karşıtlık kontrast gibi ayarlar var.Soru işareti ya da ünlem yok. Bilgisayarımda vista yüklü daha öncede yüklüydü ama problem olmuyordu. Bilgisayarımda brontok virüsü var acaba onun etkisi olur mu,bilmiyorum. |
| | |
| | #10 |
| Pasaj Sakini ![]() | sa bukadarını biliyordunuz bu milleti neden oyalıyorsunuz neyse camera direverini pc den kaldırın ve pc yi güvenli modda açın güncel bir antivürüs proğramı ile taratın ve camera direvirinı tekrar yükleyerek gerekli ayarları baştan yapın şu bahsetiğiniz virüs olayını bu proğramla temizlemeyi deneyin sorun cözülecektir [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] |
| | |
| | #11 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | Alıntı:
| | |
| | #12 |
| Moderator ![]() | Teşekkür ederim. Ben az bildiğim için bu sorun ortaya çıktı. bilgisayardan çok anlamıyorum. Kusura bakmayın. Anlamaya çalışıyorum sadece. |
| | |
| | #13 |
| Pasaj Sakini ![]() | sa güzel kardeşim lafım size değil bu sorunu yazan ve daha sonra sorunun kaynağını bilen taki anlamıyorum diyerek virüsün adına kadar yazan kardeşimizedir konuyu baştan okursanız size söylemediğimi anlarsınız beni yanlış anladınız zannedersem tş |
| | |
| | #14 |
| Moderator ![]() | Bir daha bilmediğim bişey hakkında soru sormam. Siz de sinirlenmezsiniz. Daha öncede bu virus bulaşmıştı bilgisayarıma ama böyle bir problem yaşamadım yine de bir ihtimal diye sordum.Yardımlarınız için teşekkürler. |
| | |
| | #15 | |
| 54 TaTaNgA 54 ![]() | Alıntı:
buranın adı bilgipasajı buranın amacı bilgi paylaşmak bilmediğiniz herşeyi sormak en doğal hakkınız bu tür ufak tefek yanlış anlamalar heryerde ola bilir. saygılar
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kamera, kamera görüntü sorunu, msn, msn de kamera görüntüsü alamıyorum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Everest Webcam Sürücüleri , driverleri | Raskolnikov | Driver | 2 | 04-11-2009 12:40 AM |
| Kamera | [spixel] wolle | J-K-L | 0 | 25-06-2009 08:47 PM |
| kalem kamera için codec | merdal1950 | İstek ve Sorunlar | 0 | 19-06-2009 09:01 PM |
| Trabzon Havalimanına termal kamera | Güncel Haberler | Güncel Haberler | 0 | 22-05-2009 05:00 PM |
| Cinsiyet ve yaş tanıyan kamera | enesceyhun | Keşifler & Buluşlar | 0 | 10-03-2006 01:39 PM |