SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki MSN Messenger alt forumunda bulunan Yardım Msn hakkında konusunu görüntülemektesiniz özet:Msnemdeki Tüm kişileri uğraşmadan yani tek tek eklemden başka msneye nasıl ekleyebilirim ??,...
| |||||||
Yardım Msn hakkında | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | Msnemdeki Tüm kişileri uğraşmadan yani tek tek eklemden başka msneye nasıl ekleyebilirim ??, ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | Yenİ Msn Ye Aktarmanin En Kolay Yolu MSN'ye tek tek eski hesabınızdan yenı hesabınıza kişi eklicem diye ugraasmayın beyler....Oturumunuzu açın Kişiler->Kişi Listesini Kaydet komutunu kullanın. Dosyayı kolayca bulunabilecek bir konuma (örneğin masaüstünüze) kaydedin Oturumu kapatın .....(NOT:Birden fazka oturum açmışsanız oturumu kapatmanıza gerek yoktur..) Yeni MSN Adresinizle oturum açın. Kişiler menüsünde Dosyadan Kişi Al'ı seçin Dosyayı bulun ve seçin Kişiler otomatik olarak alınır ve kişi listenize eklenir. ![]()
__________________ Oyun Oyna - Rehberim - Kitap -Sinema-Firma Rehberi Kimin himmeti millleti ise, o tek başına bir millettir. Ansiklopedi -- Define |
| | |
| | #3 |
| Paylaşımcı ![]() | saol raskolnikov |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| msn kişi listesi alma, msn kişi listesi yedekleme, msn kişi listesini taşıma, msn listesini başka msn e taşıma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ecdadımızın İnce Bir Sosyal Yardım Şekli Sadaka Taşları | EXPERCİ | İslam ve insan | 0 | 04-07-2009 02:20 PM |
| Allahın Dinine Yardım Etmek | EXPERCİ | İslam ve insan | 0 | 18-06-2009 02:45 PM |
| Oyun Hakkında Yardım | lucho | Metin2 | 0 | 06-06-2009 11:12 PM |
| SSK Genelgesi 8-30 Ek Sağlık Yardım Hizmetinin Sunumu | Mesut SAHIN | Hukuk | 1 | 23-03-2006 03:01 PM |
| Adli Yardım ve Baroların Müdafii Tayin Yükümlülüğü | BİLGE KAGAN | Hukuk | 0 | 12-02-2006 11:52 AM |