Muhasebe, Ekonomi, Finans, Borsa bölümü Muhasebe / Muhasebe Programı [Ücretsiz] Full İndir Yükle Download konusu gösteriliyor Özet:Emin Yazılım . RMS kullanıcı dostu çok iyi bir muhasebe programıdır . Reel Muhasebe Sistemi . RMS ; Cari , ...
| Sponsor bağlantılar | ||
| |||||||
Muhasebe Programı [Ücretsiz] Full İndir Yükle Download | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ordinaryüs ![]() | Emin Yazılım . RMS kullanıcı dostu çok iyi bir muhasebe programıdır . Reel Muhasebe Sistemi . RMS ; Cari , stok , kasa , fatura , çek , senet , taksitli satış , kredi kartlı satış , kullanıcı işlemleri ve güçlü - dinamik raporlaması ile çok iyi bir muhasebe programıdır . İlk giriş parolası, kullanıcı adı 'rms', şifresi 'rms' dirÜç paket içermektedir. Standart, Light ve Entegre. Standart paket, cari-stok-kasa-fatura modüllerini içermektedir. Light paket, cari-stok-kasa-fatura-irsaliye-çek-senet modüllerini içermektedir. Entegre paket ise, cari-stok-kasa-fatura-irsaliye-çek-senet-banka-taksit-kullanıcı yetkilendirme modüllerini içermektedir. programın kullanıcı adı ve şifresi RMS dir... ORJİNAL İNDİRME LİNKİ : [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Arkadaşlar programı biraz inceledim baya iyi görünüyor geniş bir içeriği var yedekleme yapabiliyorsunuz. stok,cari,kasa,irsaliye,fatura,çek,senet,kasa,taks it,banka gibi modülleri var yani bir önmuhasebe için arayabileceğimiz herşey var. demo olduğuna dair herhangi bir ibare görmedim. lisans kısmına baktığımda ürünün lisans numarası var ve tamamen ücretsiz olduğu yazılıyor. konuda başlığında da bu yüzden ücretsiz yazıyor şimdilik anlatacaklarım bu kadar farklı gelişmeler olursa onlarıda aktarmaya çalışacağım elimden geldiğince. YUKARIDAKİ YAZILAR BANA AİT DEĞİLDİR. ücretsizdir. Konu Cortez tarafından (13-05-2011 Saat 08:47 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | ya arkadaşlar forma üye oldum ama bu programın linkini hala göremiyorum neden acaba? |
| | |
| | #3 | |
| Oto Mod**********:-: | Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
| Gümüş Üye ![]() | Ya arkadaşlar ben bişi sorcam, Arkadaşım demo olan bu proğrama neden bedava diye yazıyon ki?? her proğramın demosu zaten bedava ki. Bunadn ne yapmak istiyorsun ben anlayabilmiş değilim. bana ltfen cevap.Muhasebe Programı [Ücretsiz] |
| | |
| | #5 |
| Ordinaryüs ![]() | programın kullanıcı adı ve şifresi RMS dir... |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | Eyvallah kardeşim iyiki tekrar vermişsin Elleine saglık |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | sağol dostum emeklerine sağlık |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | Bu program tamamen ücretsiz mi? Yoksa bir süreliğine mi ücretsiz? Kurup çalıştıran var mı? |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | ben güvenemedim demo olabilir kurmadım kurup kullanan arkadaşların mesajlarını bekliyorum |
| | |
| | #10 |
| WebMaster | Neye güvenmediniz? |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | Teşekkürler. |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | demomu değil mi?anlayamadık. |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | paylaşım için teşekkürler kardeş bir sorum var yedek nasıl alacagız ![]() |
| | |
| | #14 |
| Stajyer | ya kurdum ama açamıyorum kullanıcı adı ve şifre istedi |
| | |
| | #15 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | firmanın sitesinden bakın deneme şifresi ne diye |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| demo muhasebe programı indir, indir, muhasebe programi, muhasebe programı full indir, ücretsiz muhasebe programı indir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Muhasebe Programı [Ücretsiz] Full İndir Yükle DownloadMuhasebe Programı [Ücretsiz] Full İndir Yükle Download konusu, Muhasebe, Ekonomi, Finans, Borsa/Muhasebe bölümünde tartışılıyor . | |