EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü MÜZİK REHBERİM / mp3 indirme programı konusu gösteriliyor Özet:önereceğiniz mp3 indirme programları nelerdir?siz hangisini kullanıyorsunuz? mp3 indirme programına ihtiyacım var da...
| |||||||
mp3 indirme programı | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | önereceğiniz mp3 indirme programları nelerdir?siz hangisini kullanıyorsunuz? mp3 indirme programına ihtiyacım var da ![]() |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | ares Bir mobil cihazdan gönderilmiştir |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | Mp3 indirmd programı "bearshare"dır Bir mobil cihazdan gönderilmiştir |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | Ya ben bunda nasıl cep müzık ındıreceğm? Bir mobil cihazdan gönderilmiştir |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | Lime wire den rahatlıkla indirebilirsin Bir mobil cihazdan gönderilmiştir |
| | |
| | #6 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | Caizmidir Seyyah ![]() |
| | |
| | #7 |
| Standart Donanım | LimeWire, BearShare, Ares gibi programları kullanmayın; bilgisayarınız mikrop kapar ![]() |
| | |
| | #8 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | Yanlış hatırlamıyorsam TTnet Müzik'ten 100 mp3'ü 9TL gibi bir rakama indirme imkanı sağlıyor. Ben genellikle bu tarz indirmeyi tercih ediyorum. |
| | |
| | #9 |
| Standart Donanım | O sistemi biraz daha geliştirseler iyi olacak aslında. ben Serdar Ortaç şarkıları satın almak istemiyorum mesela. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
mp3 indirme programımp3 indirme programı konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/MÜZİK REHBERİM bölümünde tartışılıyor . | |