EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü MÜZİK REHBERİM / Çanakkale İçinde Vurdular Beni Notaları ve Sözleri konusu gösteriliyor Özet:Çanakkale İçinde Vurdular Beni Notaları ve Sözleri Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde ...
| |||||||
Çanakkale İçinde Vurdular Beni Notaları ve Sözleri | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | Çanakkale İçinde Vurdular Beni Notaları ve Sözleri ![]() Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Ana ben gidiyom düşmana karşı Of gençlipime eyvah Çanakkale içinde bir uzun servi Kimimiz nişanlı kimimiz evli Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde bir dolu testi Anneler babalar ümidi kesti Of gençliğime eyvah |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| çanakkale içinde notaları, çanakkale içinde sözleri, çanakkale içinde vurdular beni notalar, çanakkale notaları |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Çanakkale İçinde Vurdular Beni Notaları ve SözleriÇanakkale İçinde Vurdular Beni Notaları ve Sözleri konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/MÜZİK REHBERİM bölümünde tartışılıyor . | |