EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü MÜZİK REHBERİM / Teoman müziği bırakıyor konusu gösteriliyor Özet:Ünlü sanatçı, [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] yaptığı açıklamayla hayranlarına müzik hayatına ara verdiğini duyurmuş... Alıntı: sevgili arkadaşlar; ...
| |||||||
Teoman müziği bırakıyor | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 | |
| Standart Donanım | Ünlü sanatçı, [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] yaptığı açıklamayla hayranlarına müzik hayatına ara verdiğini duyurmuş... Alıntı:
| |
| | |
| | #2 |
| Temsilci ![]() | ımm inanmıyorum :/ bi skandal mı acaba ? |
| | |
| | #3 |
| Standart Donanım | Yoo doğru bi karar vermiş bence. Sanatçı böyle olunur.. |
| | |
| | #4 |
| Temsilci ![]() | peki sen öyle diyosan öyledir..ama bana uzun sürmicekmiş gibi geliyo .. |
| | |
| | #5 |
| Standart Donanım | bence bıraktım diyosa bırakır, ki zaten orada çok uzun bir süre de olabilir demiş, açık kapı bırakmış.dönsün tabi, ama döndüğünde karşımda en azından ikinci bir Bülent Ortaçgil görmek isterim şahsen. ona göre ayağını denk alsın. ![]() |
| | |
| | #6 |
| Temsilci ![]() | ehehe aman bu yazdığını görmesin döneceği varsada dönmez korkusundan ![]() |
| | |
| | #7 |
| Standart Donanım | Dön desem döner mi ki ? ![]() ![]() |
| | |
| | #8 |
| Temsilci ![]() | pek üzülmüş gibisin ben onu aratmam arada sana söylerim bi iki bişey üzülme sen yeterki ![]() |
| | |
| | #9 |
| Standart Donanım | Şarkılarını dinler dinler ağlarım :/ ![]() |
| | |
| | #10 |
| Temsilci ![]() | sanki adam uzun hava okuyo teo bi paramparça der sen bin parça olursun öyle mi? ![]() |
| | |
| | #11 |
| Standart Donanım | ya Rapsodi İstanbul diycek; ya da Çoban Yıldızı; belki de İstasyon İnsanları; ![]() |
| | |
| | #12 |
| Temsilci ![]() | İstasyon İnsanları Favorim.. ![]() [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] çok arıcaz ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| teoman, teoman müziği bırakıyor |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Teoman müziği bırakıyorTeoman müziği bırakıyor konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/MÜZİK REHBERİM bölümünde tartışılıyor . | |