EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü MÜZİK REHBERİM / Ferhat Göçer'de Müziği Bırakıyor konusu gösteriliyor Özet:Duygusal şarkıların vazgeçilmez ismi Ferhat Göçer'de müziği bırakacağını açıkladı. Teoman'ın âni bir kararla müziği bırakmasının yankıları devam ederken Ferhat Göçer ...
| |||||||
Ferhat Göçer'de Müziği Bırakıyor | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Temsilci ![]() | Duygusal şarkıların vazgeçilmez ismi Ferhat Göçer'de müziği bırakacağını açıkladı. Teoman'ın âni bir kararla müziği bırakmasının yankıları devam ederken Ferhat Göçer de aynı kararı aldığını açıkladı. Port Cratos'ta sahneye çıkan Göçer'i bin kişi izledi. ''ÇİFTLİK HAYATI YAŞAYACAĞIM'' Gazetecilerle bir araya gelen sanatçı Teoman'ın kararına saygı duyduğunu belirterek, "Dilerim, sonraki yaşantıları müzik hayatlarında çektikleri sıkıntılardan daha üzûcü olmaz. Ben de yaşadığım tüm sıkıntılara çocuklarım için katlanıyorum. 6 yıl sonra müziği bırakıp, çiftlik hayatı yaşayacağım" diye konuştu. Ömür Gedik'le beraber olan Ferhat Göçer, evlilikle ilgili sorulara ise "İnşallah olur" diye yanıt verdi |
| | |
| | #2 |
| Standart Donanım | ''ÇİFTLİK HAYATI YAŞAYACAĞIM'' bu cümleye çok orjinal esprilerim var ama şimdi akşam akşam gerek yok ![]() İsabet olmuş bence. Sevmem kendisini. |
| | |
| | #3 |
| Temsilci ![]() | bende pek hoşlanmam ama sesi çok güzel.. |
| | |
| | #4 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | Ben bırakalı çok oldu ama çiftlik hayatı bana göre değil ![]() ![]() |
| | |
| | #5 |
| Temsilci ![]() | dur şimdi Pinhan'ın esprisi varmış bizi etkilemesin çiftliği karıştırma Fasıl ![]() |
| | |
| | #6 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | Onun espirisi bizi niye etkilesin mübarek ![]() |
| | |
| | #7 |
| Temsilci ![]() | Bak üste ne yazmış bu cümleyle ilgili esprim var diye aman neyse tamam ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Ferhat Göçer'de Müziği BırakıyorFerhat Göçer'de Müziği Bırakıyor konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/MÜZİK REHBERİM bölümünde tartışılıyor . | |