EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / Öğretmenler sözleşme yenileyecek konusu gösteriliyor Özet:[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, süreleri dolan öğretmenlerin 31 Temmuz'a kadar sözleşme yenilemeleri ...
| |||||||
Öğretmenler sözleşme yenileyecek | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Pasaj Müdürü | [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, süreleri dolan öğretmenlerin 31 Temmuz'a kadar sözleşme yenilemeleri gerektiğini söyledi. Öğretmenlerin sözleşmelerini yenileyebilmeleri için bir genelge yayınlayan Bakan Çelik, bu öğretmenlerin temmuz ve ağustos aylarında maaş alabilmeleri için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da devreye girerek sorunlarını çözdüğünü kaydetti. Çelik, sözleşmeli öğretmenlerin hizmet sözleşmelerinin süresinin 31 Aralık 2006 tarihinde sona ereceğini belirterek, yeni sözleşmelerini il ve ilçe eğitim müdürlüklerine giderek 4 Temmuz 2006-31 Temmuz 2006 tarihleri arasında mesai bitimine kadar imzalamaları gerektiğini bildirdi. Bakan Çelik’in imzasını taşıyan genelgeye göre sözleşmeli öğretmen olarak istihdam edileceklerde 40 yaşından gün almamış, görevlendirildiği tarihte KPSS'den alanı itibarıyla bakanlıkça belirlenen taban puan ve üstünde puan almış, öğretmenlik mesleğinden çıkarılmayı gerektiren tür ve derecede bir ceza almamış olma ve Türkiye'nin her bölge ve iklim şartlarında öğretmenlik görevini yapmasına engel olmadığına dair sağlık raporu şartı aranacak. Ankara, Cihan |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Öğretmenler sözleşme yenileyecekÖğretmenler sözleşme yenileyecek konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor . | |
| ||||
| Konu | Kategori | |||
| Evden eve nakliyat | Liseler & Üniversiteler | |||
| Şehir ve Firma Rehberi | Tatil ve Oteller | |||
| Tatil ve Oteller | Seo | |||