Rehberim

bana yardımcı olur musun?

EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / bana yardımcı olur musun? konusu gösteriliyor Özet:bugün hocamızı dinlerken uzaklara daldım.3 yıl sonra öğretmen olduğum o ilk güne... acaba bu mesleği hakkıyla yerine getirebilir miyim diye ...

Go Back   Rehberim > EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM > Öğretmenler Odası

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 08-05-2008, 01:55 PM   #1

çankırılının_gülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Pasaj Sakini

<!-- google_ad_section_start -->bana yardımcı olur musun?<!-- google_ad_section_end --> bana yardımcı olur musun?

bugün hocamızı dinlerken uzaklara daldım.3 yıl sonra öğretmen olduğum o ilk güne...
acaba bu mesleği hakkıyla yerine getirebilir miyim diye düşündüm.ya öyle olmazsa dedim sonra.
devletin üniversitesinde okuyorum dedim.70 milyon kişinin vergisiyle parasız okuyorum dedim.ve eğer onların parasıyla onların okulunda okuyorsam onların hizmetinde olmalıyım dedim...
bugün daha bi ÖĞRETMEN oldum...
bugünden sonra TEMBELLİK YOKKK...
ben SINIF ÖĞRETMENİ olacağım.lütfen faydalı olacağını düşündüğünüz tavsiyelerinizi benden esirgemeyin.
geleceğin KARDELENLERİ benim sıralarımda oturacak...
bunu bilin....

çankırılının_gülü isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 28-01-2009, 09:19 AM   #2

antepli80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: bana yardımcı olur musun?<!-- google_ad_section_end --> Cevap: bana yardımcı olur musun?

bende sınıf öğretmeniyim..herşey insanın kendisinde bitiyor..sen dersine girip o günü bitirdikten sonra gece yatagına girdiğinde kendine sorduğun soru ben bugün cocuklara faydalı ne yaptım hakkını verdimmi..için rahatsa zaten deliksiz bir uyku cekersin eger bu soruya cevap bulamıosan yarın için ii çalış rahat uyumak için...sınıf öğretmenliği dışardan göründüğü gibi kolay bir meslek deil..cocukları anlamak kolay deil..her konu hakkında bilgin olmak zorunda cocukların bir sorusu seni dumur edebilir tabi bunlar atanabilirsen..sunu cok acık ve net söyleyebilirimki şu an Türkiye de öğretmen olmak cok zorlastı..kpss denen bir illet var...bekleyen cok...nese bunlarla içini karartmayayım..

antepli80 isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2011, 01:37 PM   #3

ahzeum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: bana yardımcı olur musun?<!-- google_ad_section_end --> Cevap: bana yardımcı olur musun?

istedikten sonra herşeyi yaparsın yeterki ne yapmak istediğini bil. gördüğüm kadarıyla gayet bilinçli bir şekilde yapmak istediğini de biliyorsun asla vaz geçme. mutlaka sektelemeler olabilir bunlar seni hedeften caydırmasın

ahzeum isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil

bana yardımcı olur musun? konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor .