EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / öğretmen Dosyasında Bulunması Gerekenler konusu gösteriliyor Özet:ÖĞRETMEN DOSYASINDA BULUNMASI GEREKENLER: 1- Atatürk Portresi 2- İstiklal Marşı 3- Gençliğe Hitabe 4- Türk Milli Eğitiminin Amaçları 5- Atatürkçülük ...
| |||||||
öğretmen Dosyasında Bulunması Gerekenler | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ordinaryüs ![]() | ÖĞRETMEN DOSYASINDA BULUNMASI GEREKENLER: 1- Atatürk Portresi 2- İstiklal Marşı 3- Gençliğe Hitabe 4- Türk Milli Eğitiminin Amaçları 5- Atatürkçülük Konuları (İlköğretim) (Lise) 6- Ders Programı (Haftalık Genel ve El Programı) 7- Eğitim ve Öğretimin Planlı Yürütülmesine İlişkin Yönetmelik 8- Dersin Programı (Müfredat) 9- Çalışma Takvimi 10- Zümre Öğretmen Kurulu Tutanakları 11- Yıllık Planlar 12- Günlük Planlar 13- Ödev Yönetmeliği 14- Ödül - Disiplin Yönetmeliği 15- Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği 16- Sosyal Etkinlik Dosyası 17- Kılık - Kıyafet Yönetmeliği 18- Sınıf Geçme ve Sınav Yönetmeliği Alıntıdır ... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| dosyasinda bulunmasi gerekenler, ogretmen dosyasinda bulunmasi, ogretmen, bulunmasi, dosyasinda |
| Seçenekler | |
| Stil | |
öğretmen Dosyasında Bulunması Gerekenleröğretmen Dosyasında Bulunması Gerekenler konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor . | |