Rehberim

SBS 7.sinif soru ve cevapları 2008 6. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı Soruları ve C

EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / SBS 7.sinif soru ve cevapları 2008 6. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı Soruları ve C konusu gösteriliyor Özet:İlköğretim 7. sınıf öğrencilerinin katıldığı Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) çıkan soru ve cevaplar açıklandı. aşağıda! 2008 6. Sınıf Seviye Belirleme ...

Go Back   Rehberim > EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM > Öğretmenler Odası

SBS 7.sinif soru ve cevapları 2008 6. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı Soruları ve C

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 24-06-2008, 02:21 PM   #1

Teknoloji Haber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ordinaryüs

<!-- google_ad_section_start -->SBS 7.sinif soru ve cevapları 2008 6. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı Soruları ve C<!-- google_ad_section_end --> SBS 7.sinif soru ve cevapları 2008 6. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı Soruları ve C

İlköğretim 7. sınıf öğrencilerinin katıldığı Seviye Belirleme Sınavı'nda
(SBS) çıkan soru ve cevaplar açıklandı. aşağıda!
2008 6. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarları da aşağıdadır!

[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]
İlköğretim 7. sınıf öğrencilerinin katıldığı Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sona erdi.
Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme Sınavı'nın (OKS) yerine getirilen ve bu yıl ilk kez uygulanmaya başlanan SBS, bugünkü sınavla tamamlanmış oldu.
İlköğretim 7. sınıf öğrencilerine yönelik sınav, yurt içinde tüm iller ve bazı ilçeler ile yurt dışında 10 şehirde olmak üzere toplam 544 merkezde gerçekleştirildi. Sınav saat 10.00'da başladı ve 100 dakika sürdü.
Sınava, ilköğretim 7. sınıf öğrencilerinden toplam 990 bin 774 aday katıldı. Adaylara, Türkçe, matematik, fen ve teknoloji, sosyal bilgiler (sosyal bilgiler, inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi), yabancı dil (İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca) alanından 90 soru yöneltildi.
SBS'ye, dün, ilköğretim 6. sınıflardan 991 bin 573 aday girmişti.
Sınav sonuçları 31 Temmuzda açıklanacak. zaman.
2008 6. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarları

[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]

Teknoloji Haber isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
7. sınıf sbs cevapları, 7. sınıf sbs soruları, 7. sınıf sbs soruları ve cevapları, belirleme, sbs7sinif, seviye, seviye belirleme sınavı soruları, sinavi, sinif, soru

Seçenekler
Stil

SBS 7.sinif soru ve cevapları 2008 6. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı Soruları ve C konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor .