EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / Münazaralar konusu gösteriliyor Özet:Arkadaşlar, kardeşimin münazarası varmış acilen bir tez hazırlaması gerekiyormuş.Kardeşimin savunacağı konu "Turizimin gelişmesinde eğitim önemlidir." karşı tarafın savunacağı konuysa "turizmin ...
| |||||||
Münazaralar | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | Arkadaşlar, kardeşimin münazarası varmış acilen bir tez hazırlaması gerekiyormuş.Kardeşimin savunacağı konu "Turizimin gelişmesinde eğitim önemlidir." karşı tarafın savunacağı konuysa "turizmin gelişiminde para önemlidir."Görüşlerinizi öğrenebilir miyim?Lütfen çok acil!!!! |
| | |
| | #2 |
| Eleştirmen | her ikisinin de önemi var elbet ![]() benim şahsi fikrim paranın önemi daha fazla, her ne kadar tarihi eser, doğa güzellikleri de olsa, gelen turiste iyi izlenimler bırakabilmek için gerekli sosyal yapıyı kurmak durumundasındır ki o sosyal yapı ilede turist çekebilesin. Bunun aksi durumunda turist sadece o tarihi yada doğa güzelliği için bir kere gelecektir, bir dahada uğramayacaktır , ![]() |
| | |
| | #3 |
| Gümüş Üye ![]() | Turizimin gelişmesinde en buyuk faktör tabiki egitim. neyi nerde nasıl yapacagını para degil bilgilerin yönlendirir. tabiki parasız olmaz ama 2. planda kalır. para degil, bilgi ve beceridir turizimi geliştiren. umarım yardımcı olur. Konu kaptan76 tarafından (23-10-2008 Saat 08:32 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #4 |
| ***kiyy*** ![]() | bence herikiside cok önemli, hem egitim, hem de para. eger kardesin turizmde egitimin önemiyle ilgili bilgilenmek istiyorsa google da arama yapabilir. turizmde egitimin önemi yazarak arayabilirsiniz. bilgilendirici yazilar bulabilirsiniz umarim. ![]() |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | Teşekkürler arkadaşlar önerileriniz için ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| turizm, para, munazara, egitim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
MünazaralarMünazaralar konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor . | |
| ||||
| Konu | Kategori | |||
| Evden eve nakliyat | Liseler & Üniversiteler | |||
| Şehir ve Firma Rehberi | Tatil ve Oteller | |||
| Tatil ve Oteller | Seo | |||