EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / ilköğretimde bilgisayar dersi konusu gösteriliyor Özet:arkadaşlar biri bişey söylesin lütfen, 3 tane ilköğretim okuluna gidiyorum. 2 tanesinin müdürü 2. kademede bilg dersinin karnede hiç bir ...
| |||||||
ilköğretimde bilgisayar dersi | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | arkadaşlar biri bişey söylesin lütfen, 3 tane ilköğretim okuluna gidiyorum. 2 tanesinin müdürü 2. kademede bilg dersinin karnede hiç bir geçerliliğinin olmadığını, sınav falan yapmama gerek olmadığını söylemesine rağmen bir tanesi notları girmemi, öyle bir yazının ellerıne gelmediğini söyledi. ne yapıcam ben şimdi? doğrusu hangisi? ![]() |
| | |
| | #2 |
| administrator ![]() | ben de geçen sene ilköğretim bilgisayar dersine girdim. ilk dönem benden seçmeli ders olarak gözüken bilgisayar için not ve sınav istediler ikinci dönem gerek yok dediler. bence müdürlerinizi birbiriyle konuşturursanız bi şekilde kendi aralarında bi çözüm bulacaklardır. |
| | |
| | #3 |
| Pasaj Müdürü | ilginç bir durum. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
ilköğretimde bilgisayar dersiilköğretimde bilgisayar dersi konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor . | |
| ||||
| Konu | Kategori | |||
| Evden eve nakliyat | Liseler & Üniversiteler | |||
| Şehir ve Firma Rehberi | Tatil ve Oteller | |||
| Tatil ve Oteller | Seo | |||