Rehberim

ilköğretimde bilgisayar dersi

EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / ilköğretimde bilgisayar dersi konusu gösteriliyor Özet:arkadaşlar biri bişey söylesin lütfen, 3 tane ilköğretim okuluna gidiyorum. 2 tanesinin müdürü 2. kademede bilg dersinin karnede hiç bir ...

Go Back   Rehberim > EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM > Öğretmenler Odası

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 18-01-2007, 09:49 AM   #1

daisy5571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->ilköğretimde bilgisayar dersi<!-- google_ad_section_end --> ilköğretimde bilgisayar dersi

arkadaşlar biri bişey söylesin lütfen, 3 tane ilköğretim okuluna gidiyorum. 2 tanesinin müdürü 2. kademede bilg dersinin karnede hiç bir geçerliliğinin olmadığını, sınav falan yapmama gerek olmadığını söylemesine rağmen bir tanesi notları girmemi, öyle bir yazının ellerıne gelmediğini söyledi. ne yapıcam ben şimdi? doğrusu hangisi?

daisy5571 isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 18-01-2007, 10:05 AM   #2

enesceyhun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
administrator

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: ilköğretimde bilgisayar dersi<!-- google_ad_section_end --> Cevap: ilköğretimde bilgisayar dersi

ben de geçen sene ilköğretim bilgisayar dersine girdim. ilk dönem benden seçmeli ders olarak gözüken bilgisayar için not ve sınav istediler ikinci dönem gerek yok dediler. bence müdürlerinizi birbiriyle konuşturursanız bi şekilde kendi aralarında bi çözüm bulacaklardır.

enesceyhun isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-01-2007, 10:06 AM   #3

Herkul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Pasaj Müdürü

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: ilköğretimde bilgisayar dersi<!-- google_ad_section_end --> Cevap: ilköğretimde bilgisayar dersi

ilginç bir durum.

Herkul isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil

ilköğretimde bilgisayar dersi konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor .

Gündemden Başlıklar

Konu Kategori
Evden eve nakliyat Liseler & Üniversiteler
Şehir ve Firma Rehberi Tatil ve Oteller
Tatil ve Oteller Seo

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:33 PM.