EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / Münazara İçin Sizden Yardım Bekliyorum =) konusu gösteriliyor Özet:Arkadaşlar benim okullar arası münazara yarışmam var da bu ayın 30'unda sizden yardım istiyorum bir konuda Konu: "Yabancı Sermaye Zararlıdır" ...
| |||||||
Münazara İçin Sizden Yardım Bekliyorum =) | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Temsilci ![]() | Arkadaşlar benim okullar arası münazara yarışmam var da bu ayın 30'unda sizden yardım istiyorum bir konuda ![]() Konu: "Yabancı Sermaye Zararlıdır" Bu konuda Bana biraz yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürler ![]() |
| | |
| | #2 |
| WebMaster | [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] yazılanları okursan senin icin yararlı olacağını düsünüyorum. |
| | |
| | #3 |
| Temsilci ![]() | |
| | |
| | #4 |
| WebMaster | Rica Ederim.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| munazara |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Münazara İçin Sizden Yardım Bekliyorum =)Münazara İçin Sizden Yardım Bekliyorum =) konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor . | |