EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / E-Okul Karne Notu Öğrenme Sistemi - e-okul.meb.gov.tr konusu gösteriliyor Özet:E- okul sisteminden karne notlarınıza artık internetin olduğu her ortamdan ulaşabilirsiniz. Bu bilgilere ulaşmak için neler gerekli peki: İlk önce ...
| |||||||
E-Okul Karne Notu Öğrenme Sistemi - e-okul.meb.gov.tr | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ordinaryüs ![]() | E- okul sisteminden karne notlarınıza artık internetin olduğu her ortamdan ulaşabilirsiniz. Bu bilgilere ulaşmak için neler gerekli peki: İlk önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın sağladığı e okul ilköğretim veli bilgilendirme sitesine giriyoruz. Daha sonra Resimdeki işaretli alanları doğru bir şekilde doldurunuz. e okul Karne Notu Öğrenme Anlatımı: ![]() 1 Numaralı bölgeye Güvenlik Kodunu yazın. 2 Numaralı bölgeye öğrencinin TC. Kimlik numarasını giriniz. 3 Numaralı bölgeye de öğrencinin Okul Numarasını giriniz. e okul Karne Notu Öğrenme Sitesi İçin [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Alıntıdır.. |
| | |
| | #2 |
| Öss Mode :) ![]() | Bilginiz olsun diye söylüyorum Bu hafta akşam 9-10 gibi girebilirsiniz Çünkü Öğretmenler notları giriyor Yoğunluk Var sitedePaSaJİST ayrıca etiketler güzelmiş ![]() |
| | |
| | #3 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | gündüz giremiyoruz yoğunluk nedeniyle , bende merak ediyorum çocukların karnesini hem cumaya ne kaldı ki![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
E-Okul Karne Notu Öğrenme Sistemi - e-okul.meb.gov.trE-Okul Karne Notu Öğrenme Sistemi - e-okul.meb.gov.tr konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor . | |