EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / 20 bin öğretmenin branşları belirlendi konusu gösteriliyor Özet:En fazla kontenjan sınıf öğretmenliğine ayrıldı Okulların açılmasına bir ay kala yeni atanacak 20 bin öğretmenin branşları belirlendi. En fazla ...
| |||||||
20 bin öğretmenin branşları belirlendi | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| TÜRK YÜREK Pasaj Yöneticisi | ![]() En fazla kontenjan sınıf öğretmenliğine ayrıldı Okulların açılmasına bir ay kala yeni atanacak 20 bin öğretmenin branşları belirlendi. En fazla kontenjan geçen yıl olduğu gibi bu sene de sınıf öğretmenliğine ayrıldı. 10 bin sözleşmeli, 10 bin kadrolu toplam 20 bin öğretmenden 4 bin 215'i sınıf öğretmeni olarak görev yapacak. Milli Eğitim Bakanlığı sınıf öğretmenliğinden sonra en çok kadroyu Türkçe ve İngilizce öğretmenliği branşlarına ayırdı. Buna göre yeni alınacak öğretmenlerden 2 bin 20'si İngilizce, 2 bin 415'i ise Türkçe öğretmenliği yapacak. 20 bin kadro içinde bilgisayar, sosyal bilgiler, matematik gibi diğer branşlarda bulunuyor. [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
20 bin öğretmenin branşları belirlendi20 bin öğretmenin branşları belirlendi konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor . | |
| ||||
| Konu | Kategori | |||
| Evden eve nakliyat | Liseler & Üniversiteler | |||
| Şehir ve Firma Rehberi | Tatil ve Oteller | |||
| Tatil ve Oteller | Seo | |||