EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / 24 Kasım'da, 10 bin sözleşmeli öğretmen atanacak konusu gösteriliyor Özet:Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 10 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapacak. MEB, öğretmen ihtiyacını karşılamak amacıyla 2007 ...
| |||||||
24 Kasım'da, 10 bin sözleşmeli öğretmen atanacak | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| cousin | Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 10 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapacak. MEB, öğretmen ihtiyacını karşılamak amacıyla 2007 yılı için bakanlığa ayrılan 40 bin öğretmen kadrosu için 10 bin sözleşmeli öğretmen almayı planlıyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yapılması hedeflenen atamalar için öğretmen adaylarından internet üzerinden başvuru alınacak. En fazla sınıf öğretmenliği branşından öğretmen atanacak. Başvuru takvimi daha sonra ilan edilecek. Başvurular değerlendirildikten sonra atamalar MEB Başöğretmen Salonu'nda bilgisayar kurasıyla gerçekleştirilecek. Törene, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor. Bakanlık, 2007 yılı için kendisine ayrılan 40 bin öğretmen kadrosunun, 10 binini kadrolu öğretmen olarak şubat ayı içinde, 10 bini sözleşmeli, 10 bini kadrolu olmak üzere 20 bin öğretmeni ise ağustos ayında atamıştı. |
| | |
| | #2 |
| Öylesine Birisii.... ![]() | Çok iyi olur Açıkta olan Bir sürü insan Var... |
| | |
| | #3 |
| Edep ya hû... Pasaj Yöneticisi | o kadar öğretmen almayla ne okullardaki açık kapanır nede açıktaki insanlar işe girer maalesef... |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | alınsa ne ! hepsi sözleşmeli |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
24 Kasım'da, 10 bin sözleşmeli öğretmen atanacak24 Kasım'da, 10 bin sözleşmeli öğretmen atanacak konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor . | |