Rehberim

24 Kasım'da, 10 bin sözleşmeli öğretmen atanacak

EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / 24 Kasım'da, 10 bin sözleşmeli öğretmen atanacak konusu gösteriliyor Özet:Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 10 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapacak. MEB, öğretmen ihtiyacını karşılamak amacıyla 2007 ...

Go Back   Rehberim > EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM > Öğretmenler Odası

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 24-10-2007, 10:04 PM   #1

iPhone 4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
cousin

<!-- google_ad_section_start -->24 Kasım'da, 10 bin sözleşmeli öğretmen atanacak<!-- google_ad_section_end --> 24 Kasım'da, 10 bin sözleşmeli öğretmen atanacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 10 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapacak. MEB, öğretmen ihtiyacını karşılamak amacıyla 2007 yılı için bakanlığa ayrılan 40 bin öğretmen kadrosu için 10 bin sözleşmeli öğretmen almayı planlıyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yapılması hedeflenen atamalar için öğretmen adaylarından internet üzerinden başvuru alınacak. En fazla sınıf öğretmenliği branşından öğretmen atanacak. Başvuru takvimi daha sonra ilan edilecek. Başvurular değerlendirildikten sonra atamalar MEB Başöğretmen Salonu'nda bilgisayar kurasıyla gerçekleştirilecek. Törene, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor. Bakanlık, 2007 yılı için kendisine ayrılan 40 bin öğretmen kadrosunun, 10 binini kadrolu öğretmen olarak şubat ayı içinde, 10 bini sözleşmeli, 10 bini kadrolu olmak üzere 20 bin öğretmeni ise ağustos ayında atamıştı.

iPhone 4 isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 24-10-2007, 10:05 PM   #2

OrquN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Öylesine Birisii....

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: 24 Kasım'da, 10 bin sözleşmeli öğretmen atanacak<!-- google_ad_section_end --> Cevap: 24 Kasım'da, 10 bin sözleşmeli öğretmen atanacak

Çok iyi olur Açıkta olan Bir sürü insan Var...

OrquN isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-10-2007, 10:32 PM   #3

nûr-efşân - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Edep ya hû...
Pasaj Yöneticisi

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: 24 Kasım'da, 10 bin sözleşmeli öğretmen atanacak<!-- google_ad_section_end --> Cevap: 24 Kasım'da, 10 bin sözleşmeli öğretmen atanacak

o kadar öğretmen almayla ne okullardaki açık kapanır nede açıktaki insanlar işe girer maalesef...

nûr-efşân isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-10-2007, 10:35 PM   #4

orko79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

alınsa ne ! hepsi sözleşmeli

orko79 isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil

24 Kasım'da, 10 bin sözleşmeli öğretmen atanacak konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor .