EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / Nasıl izin alınır yardımcı olur musunuz? konusu gösteriliyor Özet:merhaba arkadaşlar. belki açtığım konu bunca önemli konu arasında sırıtabilir ama napayım bu bilgiye ihtiyacım var. Kusura bakmayın artık. Ben ...
| |||||||
Nasıl izin alınır yardımcı olur musunuz? | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | merhaba arkadaşlar. belki açtığım konu bunca önemli konu arasında sırıtabilir ama napayım bu bilgiye ihtiyacım var. Kusura bakmayın artık. Ben bu yıl ilk atama olarak atandım ve bu tip bilgilerde eksiğim. Sorum şu: Nişanlım lüleburgaz'da şu anda ve ben onu çok özledim. yanına gitmem gerek. okuldan nasıl izin alacağımı ya da nerden ve nasıl izin alacağımı bilmiyorum. il milli eğitimden mi izin alacağım ve izin almaya gittiğimde bana ne soruyorlar? herhalde neden aldığımı soracaklardır. bişeyler uydurmam mı gerekiyor? çünkü nişanlımın yanına gitmek istiyorum. kaç gün izin verirler ki? Tekrar özür diliyorum sizden. sizin için saçma bir konu olabilir ama benim için çok önemli bir konu. ilgilenirseniz teşekkür ederim... |
| | |
| | #2 |
| Php CodeR | Yok abi niye saçma olsun,konu tam yerinde açılmış zaten.Forumdaki diğer öğretmen arkadaşlar bu konuda bilgilidir.Eğer görürlerse sana yardımcı olurlar..İnşallah izin alırsın. Bu arada bende lüleburgazlıyım ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Nasıl izin alınır yardımcı olur musunuz?Nasıl izin alınır yardımcı olur musunuz? konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor . | |