EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / Kandırılıyoruz HOCAMM konusu gösteriliyor Özet:Hocam biz neden 9 ay çalışıp bunun 1/3 kadar tatil yapıyoruz.Bu bence hiç mantıklı değil.İnsan 9 ayın sonunda cinnet geçirmiş ...
| |||||||
Kandırılıyoruz HOCAMM | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Always Offline... | Hocam biz neden 9 ay çalışıp bunun 1/3 kadar tatil yapıyoruz.Bu bence hiç mantıklı değil.İnsan 9 ayın sonunda cinnet geçirmiş boğa gibi saldıracak yer alıyor ve bunalıma giriyor(özellikle de ÖSS yılı ise).3 ay tatilde ise bir zamandan sonra sıkılıp tatilden patlıyoruz(okulu özlüyoruz).Bence tatillerin aralara serpiştirilmesi daha mantıklı.Örn:Sonbahar tatili,ilkbahar tatili vb.Bu üzerinde durduğum şey,öğrenciler dersten sıkılmaya başladığı anda devreye girecek ve bıkmalarını engelleyecek.Bu şekilde hem öğrenci rahatlayacak hem de okul korkulan bir yer olmaktan çıkacak.Sizin fikrinizz nedir??? ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| Standart Donanım | Doğru tesbit... Avrupa'nın hiçbir yerinde bu kadar uzun tatil yoktur... |
| | |
| | #3 |
| Always Offline... | hocam bu insanı çok aç bıraktıktan sonra birdenbire aşırı şekilde yemeğe başlatmak gibi birşey |
| | |
| | #4 |
| Standart Donanım | ![]() Dikkate şayan bir durum değil... Eğitim sistemimizin abukluklarından biri sadece... |
| | |
| | #5 |
| .......... | bence tatil zamanı değil içerikleri artsın yani şöyle -ÖSSye girecek öğrenci ÖSSden 1 ay önceden tatil yapsın -3 ay tatil yerine 1 ay tatil ve 2 ay da sosyal etkinlik olsun yani okula gidilsin ama spor,müzik,resim falan olsun -15 tatilde 20 gün olsun bittii bu kadar yani |
| | |
| | #6 | |
| Standart Donanım | Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #7 |
| .......... | ben burda göreve hazırım valla ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 |
| *somsomtuber* | yaa zaman değişti artık 9 ay 9 gün 3 ayda 3 gün gibi geçiyo insan sıkılmaya vakit bulamıyo ki ![]() ![]() |
| | |
| | #9 |
| Standart Donanım | Ne değişti zaman ya ![]() Bildiğin akrep bildiğin yelkovan ![]() |
| | |
| | #10 |
| *somsomtuber* | cidden kandırılıyosun ![]() |
| | |
| | #11 |
| Standart Donanım | Hadi ordan mantar ![]() |
| | |
| | #12 |
| Cezalı | 6 AY SCHOLL & 6 AY ENSE hereşye vakit kalır o zamn ![]() |
| | |
| | #13 |
| Always Offline... | abi olay budur yaaa Çelik'i tanıyan var mı bu mevzuyu hemen açalım |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Kandırılıyoruz HOCAMMKandırılıyoruz HOCAMM konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor . | |
| ||||
| Konu | Kategori | |||
| Evden eve nakliyat | Liseler & Üniversiteler | |||
| Şehir ve Firma Rehberi | Tatil ve Oteller | |||
| Tatil ve Oteller | Seo | |||