EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / biyoloji okumak istiyorum yardımmmmmmmmmm konusu gösteriliyor Özet:biyoloji okumak istiyorum bana meslegin iyi yada kötü kısımlarından bilgi verirseniz sevinirim iş olnakları nedir nasıl calısırlar ne yer ne ...
| |||||||
biyoloji okumak istiyorum yardımmmmmmmmmm | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | biyoloji okumak istiyorum bana meslegin iyi yada kötü kısımlarından bilgi verirseniz sevinirim iş olnakları nedir nasıl calısırlar ne yer ne içerler kısaca kapsamlı bilgi istiyorum ltfn ![]() |
| | |
| | #2 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | Bir alanı seçerken soracağınız sorular var onlara ne kadar çok EVET diyorsanız, o kadar çok seçme ihtimalinizi artırdınız demektir. Yoksa seçmeyiniz 1- Biyoloji hakkında ne kadar bilgim var 2- Canlılar ile ilgili araştırma yapmak, onlara dokunmak, incelemek hoşuma gidermi 3- Bu mesleğin kaç değişik dalı var inceledimmi 4- Meslek içinde tıp, öğretmenlik, branş gibi alanları neler biliyormuyum 5- Bu alanı kapsamlı inceledim ama seviyormuyum Yukardaki sorularınıza her yerden cevap bulun ve kendiniz neye hazırsınız ona karar verin |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | biyoloji hakkında az cok bilgim var ama ben meslek olarak irdelemek istiyorum canlılar mevzuda incelemek dokunmak arastırmak isterim tabi cok da hosuma gider |
| | |
| | #4 |
| Temsilci ![]() | merhaba..ben biyoloji bölümünü okuyorum..bildiğim kadarıyla sana yardımcı olabilirim.. |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | evet yardım ederseniz sevinirim biyolojiyi meslek olarak ele almak istiyorum ne iş yapar bu bölümü okuyanlar alt dalları nelerdir kimse yok mu yardı edecek Konu Teknoloji Haber tarafından (14-07-2009 Saat 11:04 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
biyoloji okumak istiyorum yardımmmmmmmmmmbiyoloji okumak istiyorum yardımmmmmmmmmm konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor . | |