EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / Öğretmenler ve Okullar için Not kayıt ve takip scriptleri ve programları konusu gösteriliyor Özet:Linklerde Öğretmenlerin okul içi not ihtiyaçlarını görecek programlar var her zip dosya içinde 4-5 program ve script bulunmakta Toplam 100 ...
| |||||||
Öğretmenler ve Okullar için Not kayıt ve takip scriptleri ve programları | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | Linklerde Öğretmenlerin okul içi not ihtiyaçlarını görecek programlar var her zip dosya içinde 4-5 program ve script bulunmakta Toplam 100 MB üzeri iyi çalışmalar. Kullanacak arkadaşlara .... 1. [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Not defreri,klasik,vize fiinal,okul veri tabanı 2.[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Not defteri,okul sitesi örneği,not kayıt programı 3.[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] emat,lise,okul bilgisi scriptleri 4.[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] metyus,netcik,okul yönetimi scriptleri 5.[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] schoolse,siteatschool yabancı eğitim scirptleri haluk çolak |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Öğretmenler ve Okullar için Not kayıt ve takip scriptleri ve programlarıÖğretmenler ve Okullar için Not kayıt ve takip scriptleri ve programları konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor . | |