EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / antalyadaki düz liseler konusu gösteriliyor Özet:slm size birşey sormak istiyorum okullarla ilgili antalyada düz liselerde hangisi en iyisi?aslında bu sene girmiş olmam gerekiyodu sınava ama ...
| |||||||
antalyadaki düz liseler | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | slm size birşey sormak istiyorum okullarla ilgili antalyada düz liselerde hangisi en iyisi?aslında bu sene girmiş olmam gerekiyodu sınava ama sınıfta kaldım şimdi iyi çalışıp güzel bi yerlere gitmek istiyorum bu sene çalışan çalışmayan herkes girdi bizede nasıl sonuçlanacağı belli olmayan bi sınav sistemi geldi çok merak ediyorummmmmmm ,![]() |
| | |
| | #2 |
| Yorumcu ![]() | Selam canım bende antalyada muratpaşa lisesine gidiceğim bu yıl herkes oranın birçok anadoluladan daha iyi olduğunu söylüyor bence oraya gel bende ordayım ![]() |
| | |
| | #3 |
| Yorumcu ![]() | bu arada konuyu yanlış yere açmışsın... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
antalyadaki düz liselerantalyadaki düz liseler konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor . | |