EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / 2009-2 Öğretmenlik İçin Başvuru ve Atama Kılavuzu konusu gösteriliyor Özet:Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) 10 bini sözleşmeli, 5 bini kadrolu toplam 15 bin öğretmen kadrosuna yapacağı atamalar için başvurular başladı. ...
| |||||||
2009-2 Öğretmenlik İçin Başvuru ve Atama Kılavuzu | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Gümüş Üye ![]() | Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) 10 bini sözleşmeli, 5 bini kadrolu toplam 15 bin öğretmen kadrosuna yapacağı atamalar için başvurular başladı. MEB, 2008 ve 2009 KPSS10 puan üstünlüğü esasına göre 10 bin sözleşmeli ve 5 bin kadrolu öğretmen ataması gerçekleştirecek.Başvurular 11 Eylül 2009 tarihinde sona erecek. Elektronik başvuru formunun doldurulmasından sonra adayların onay işlemleri il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde yapılacak. Detaylar için başlığa tıklayınız. [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
2009-2 Öğretmenlik İçin Başvuru ve Atama Kılavuzu2009-2 Öğretmenlik İçin Başvuru ve Atama Kılavuzu konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor . | |