EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / Hollandaca aile birleşim sınavı zorlaşıyor korkmayın !!!! konusu gösteriliyor Özet:HOLLANDACA- AİLE BİRLEŞİM SINAVLARINA %100 GARANTİ YENİ SINAV SİSTEMİNDE DE GARANTİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR. Kadıköy Pendik ve Bursa 'da Hollanda uyum ...
| |||||||
Hollandaca aile birleşim sınavı zorlaşıyor korkmayın !!!! | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | HOLLANDACA- AİLE BİRLEŞİM SINAVLARINA %100 GARANTİ YENİ SINAV SİSTEMİNDE DE GARANTİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR. Kadıköy Pendik ve Bursa'da Hollanda uyum sınavına hazırlamak bizim işimizdir. Sadece 6 HAFTADA aile birleşim sınavlarından sizleri geçiriyoruz. Hayalleriniz için geç kalmayın . Tüm Türkiye’den gelen öğrencilerimiz kursumuzla sevdiklerine kavuştu. Yeni sınav sisteminden korkmanıza gerek yok, sesli derslerle, pratik uygulamalarla ve dilbilgisi desteği ile sınava ilk girişte rahatlıkla geçme rahatlığına bizimle kavuşun. Uyum sınavına girecek adaylarda %100 başarı oranını sağlamayı hedefledik. Kişiye özel programlarla, Hollandacayı anadili olarak konuşan öğretmenlerle sürekli pratik yapma olanağı ve destek çalışmaları sayesinde etkili bir sonuca ulaşmanız sağlanacaktır. Hayallerinize kavuşmanıza az kaldı ama vatandaşlığa uyum sınavınızı riske atmadan önce bizimle görüşmeyi ihmal etmeyin. Vize danışmanlık hizmetimizle Hollanda vizesini elinizde bilin. Yeni gruplarımıza katılmak için acele edin !!! Goedendag Eğitim Merkezi İrtibat numaraları : Nihan Kara: 0539 479 12 23 |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| bursa, flemenkce, hollandaca, kurs, kursu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Hollandaca aile birleşim sınavı zorlaşıyor korkmayın !!!!Hollandaca aile birleşim sınavı zorlaşıyor korkmayın !!!! konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor . | |