EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM bölümü Öğretmenler Odası / Okul Müdürü kafasına estiği an bugün toplantı var diyebilir mi? konusu gösteriliyor Özet:Okul Müdürü istediği her an bugün toplantı var kimse bir yere gidemez diyebilir mi? Bunun bir kaç gün öncesinden bildirilmesi ...
| |||||||
Okul Müdürü kafasına estiği an bugün toplantı var diyebilir mi? | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | Okul Müdürü istediği her an bugün toplantı var kimse bir yere gidemez diyebilir mi? Bunun bir kaç gün öncesinden bildirilmesi gerekmezmi? Bununla ilgili bir mevzuat yokmu? bununla ilgili bir yükümlülüğü yok mu? her hafta belirsiz gün ve saatte öğle aralarında veya çıkışlarda toplantı var gitmeyin biryere diyor mecbur kalıyoruz ama işimiz oluyor çıkışa göre ayarlamış oluyoruz dinlemiyor elbette yaptığı toplantılara katılmak zorundayız ama bunun bir bildirilme süresi yokmu tam çıkış saatinde gitmeyin toplantı var deme hakkına sahip mi gerçekten? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Okul Müdürü kafasına estiği an bugün toplantı var diyebilir mi?Okul Müdürü kafasına estiği an bugün toplantı var diyebilir mi? konusu, EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM/Öğretmenler Odası bölümünde tartışılıyor . | |