Öğretmenler Odası bölümü ÖSS / SAYISAL Öğrencilerinin Ortak Alan (alan İçi) Tercih Yapabileceği Bölümler Nelerdir? konusu gösteriliyor Özet:slm arkadaşlar ..bir şey sorucam ben yeni 2009 öss sınavına girdim ve sayısal bölümü öğrencisiyim....tercihlerimde eşit ağırlıkdan bir bölüm seçebiliyor ...
| |||||||
SAYISAL Öğrencilerinin Ortak Alan (alan İçi) Tercih Yapabileceği Bölümler Nelerdir? | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | slm arkadaşlar ..bir şey sorucam ben yeni 2009 öss sınavına girdim ve sayısal bölümü öğrencisiyim....tercihlerimde eşit ağırlıkdan bir bölüm seçebiliyor muyum acaba?....şimdiden tşk ederim |
| | |
| | #2 |
| Ordinaryüs ![]() | SAYISAL İçinOrtak Alan “SAYISAL” ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTELERDEKİ HANGİ LİSANS PROGRAMLARINI ORTAK ALANDAN (Alan-İçi Olarak) TERCİH EDEBİLİYOR ? (2008 ÖSYS Kılavuzuna göre) Bir bölümün Alan-İçi olarak tercih edilmesi durumunda, adayın Y-ÖSS puanı hesaplanırken, AOBP puanı 0.8 ile çarpılarak ÖSS Puanına eklenir. Eşit Ağırlık 1 Üstün Zekalılar Öğretmenliği Eşit Ağırlık 2 İşletme İşletme-Ekonomi Küresel ve Uluslararası İlişkiler Sağlık Kurumları İşletmeciliği Sınıf Öğretmenliği Ekonometri Ekonomi ve Finans Ekonomi Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları Felsefe Grubu Öğretmenliği Felsefe İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı İktisat Söz 1 İşitme Engelliler Öğretmenliği Zihin Engelliler Öğretmenliği |
| | |
| | #3 |
| Ordinaryüs ![]() | arkadaşlar benim üst tarafta yazdığım mesaj görülüyor mu sizde?????? |
| | |
| | #4 |
| ..bir garip yolcu.. | mesajlar görünüyor |
| | |
| | #5 |
| Ordinaryüs ![]() | tamam abla sağol , konuda mesaj yazılmamış gibi gözüküyorduda ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
SAYISAL Öğrencilerinin Ortak Alan (alan İçi) Tercih Yapabileceği Bölümler Nelerdir?SAYISAL Öğrencilerinin Ortak Alan (alan İçi) Tercih Yapabileceği Bölümler Nelerdir? konusu, Öğretmenler Odası/ÖSS bölümünde tartışılıyor . | |