Öğretmenler Odası bölümü ÖSS / Arkadaşlar yardım edinnn lütfnn(Lise-Alan) konusu gösteriliyor Özet:Merhaba benim sorunum lise de alan. FEn ve matematik öğretmenlerim beni fene çağırdı yapabilecegimi söledi fakat edebiyat hocamda tm ye ...
| |||||||
Arkadaşlar yardım edinnn lütfnn(Lise-Alan) | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | Merhaba benim sorunum lise de alan. FEn ve matematik öğretmenlerim beni fene çağırdı yapabilecegimi söledi fakat edebiyat hocamda tm ye çağırdı fakat ben fazla zora gelen bi insan deilim avukat olamk istiyorum fakat doktorluk da düşünüyorum fene gidip avukatlık düşüsem aptallık mı etmiş olurum ![]() ![]() ![]() Konu DEvils24 tarafından (09-08-2009 Saat 08:24 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış yazım |
| | |
| | #2 |
| Öss Mode :) ![]() | Merhaba Bence Hocaların lafına Pek inanma Benide Çağırdılar fene Şimdi Fen sınıfı Öğrencisiyim! Eğer fende başarabileceğine inanıyorsan Fende okumanı tavsiye ederim Ama Avukatlık istiyorum diyorsan oda fenden olabilir ama düşük bir ihtimal Avukatlık için Tm yi önerebilirim Ama yinede iş sizde Bitiyor Düşünün taşının Siz karar verin ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
| Gümüş Üye ![]() | Doctor değil doktor yazıp düzeltir misin şu yazını??? Soruna gelince bende fen bölümündeyim,hukuk ilgimi çekiyor.Artık katsayı engelide yok.Fiziğine ve matematiğine güveniyorsan fene git.Çünkü tm ye gitsen fizik kimya biyoloji gibi sayısal dersleri bilmediğin için doktorluk çok zorlaşır senin için.(Yeni sistem de bir kaç farklı türde puan olacak öss de.Mesela doktorluk fen puanına bakacak.Eğer tm ye gidersen fen derslerini bilmez ve yapamazsın,doktorlukda hayal olur.)Ama sayısal okursan zaten tm nin gördüğü bütün dersi görüyorsunuz.Yani biz bir tek psikoloji görmedik.Felsefe,mantık,demokrasi,edebiyat,dil ve anlatım zaten herkeste var sonra inkılap tarihi,coğrafya...derslerini gördük.Kimya kolay biyoloji zaten ezber.Bence sayısal derim.İyi düşün yine de.Son seneye kadar bölümünüde değiştirebilirsin zaten.Olmadı tm ye geçersin yine. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| alan, fenciden avukat, lise |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Arkadaşlar yardım edinnn lütfnn(Lise-Alan)Arkadaşlar yardım edinnn lütfnn(Lise-Alan) konusu, Öğretmenler Odası/ÖSS bölümünde tartışılıyor . | |