Rehberim

Arkadaşlar yardım edinnn lütfnn(Lise-Alan)

Öğretmenler Odası bölümü ÖSS / Arkadaşlar yardım edinnn lütfnn(Lise-Alan) konusu gösteriliyor Özet:Merhaba benim sorunum lise de alan. FEn ve matematik öğretmenlerim beni fene çağırdı yapabilecegimi söledi fakat edebiyat hocamda tm ye ...

Go Back   Rehberim > EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM > Öğretmenler Odası > ÖSS

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 09-08-2009, 02:38 PM   #1

DEvils24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->Arkadaşlar yardım edinnn lütfnn(Lise-Alan)<!-- google_ad_section_end --> Arkadaşlar yardım edinnn lütfnn(Lise-Alan)

Merhaba
benim sorunum lise de alan.
FEn ve matematik öğretmenlerim beni fene çağırdı yapabilecegimi söledi fakat edebiyat hocamda tm ye çağırdı
fakat ben fazla zora gelen bi insan deilim avukat olamk istiyorum fakat doktorluk da düşünüyorum fene gidip avukatlık düşüsem aptallık mı etmiş olurum

Konu DEvils24 tarafından (09-08-2009 Saat 08:24 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış yazım
DEvils24 isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 09-08-2009, 02:43 PM   #2

!MaTRıX! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Öss Mode :)

!MaTRıX! - MSN üzeri Mesaj gönder

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: Arkadaşlar yardım edinnn lütfnn(Lise-Alan)<!-- google_ad_section_end --> Cevap: Arkadaşlar yardım edinnn lütfnn(Lise-Alan)

Merhaba

Bence Hocaların lafına Pek inanma Benide Çağırdılar fene Şimdi Fen sınıfı Öğrencisiyim!

Eğer fende başarabileceğine inanıyorsan Fende okumanı tavsiye ederim

Ama Avukatlık istiyorum diyorsan oda fenden olabilir ama düşük bir ihtimal

Avukatlık için Tm yi önerebilirim

Ama yinede iş sizde Bitiyor Düşünün taşının Siz karar verin

!MaTRıX! isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2009, 04:27 PM   #3

KARAGECE92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gümüş Üye

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: Arkadaşlar yardım edinnn lütfnn(Lise-Alan)<!-- google_ad_section_end --> Cevap: Arkadaşlar yardım edinnn lütfnn(Lise-Alan)

Doctor değil doktor yazıp düzeltir misin şu yazını???
Soruna gelince bende fen bölümündeyim,hukuk ilgimi çekiyor.Artık katsayı engelide yok.Fiziğine ve matematiğine güveniyorsan fene git.Çünkü tm ye gitsen fizik kimya biyoloji gibi sayısal dersleri bilmediğin için doktorluk çok zorlaşır senin için.(Yeni sistem de bir kaç farklı türde puan olacak öss de.Mesela doktorluk fen puanına bakacak.Eğer tm ye gidersen fen derslerini bilmez ve yapamazsın,doktorlukda hayal olur.)Ama sayısal okursan zaten tm nin gördüğü bütün dersi görüyorsunuz.Yani biz bir tek psikoloji görmedik.Felsefe,mantık,demokrasi,edebiyat,dil ve anlatım zaten herkeste var sonra inkılap tarihi,coğrafya...derslerini gördük.Kimya kolay biyoloji zaten ezber.Bence sayısal derim.İyi düşün yine de.Son seneye kadar bölümünüde değiştirebilirsin zaten.Olmadı tm ye geçersin yine.

KARAGECE92 isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
alan, fenciden avukat, lise

Seçenekler
Stil

Arkadaşlar yardım edinnn lütfnn(Lise-Alan) konusu, Öğretmenler Odası/ÖSS bölümünde tartışılıyor .