Öğretmenler Odası bölümü ÖSS / arkadaslar bana öneride bulunun(motivasyona ihtiyacım var) konusu gösteriliyor Özet:arkadaslar ben 86 dogumluym meslek lisesi cocuk gelişim mevzunuyum.Bu yıl önümüzdeki yıllarda öss ye girmeye istiyorum kazanıncaya kadar yani ama ...
| |||||||
arkadaslar bana öneride bulunun(motivasyona ihtiyacım var) | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | arkadaslar ben 86 dogumluym meslek lisesi cocuk gelişim mevzunuyum.Bu yıl önümüzdeki yıllarda öss ye girmeye istiyorum kazanıncaya kadar yani ama sorunum şu bn ne ilkokulda ne de lise de iyi bir ögrenci diildim zar zor bitirdim yani okumaya niyetim yoktu dershaneye de hic gitmedim 4 yıldır evliyim ve bu yıl kafama dank etti öss ye girmeyi cok istiyorum ama tamamen sıfırdan baslamam gerekiyo cünkü hicbirşey bilmiyorum dershaneye gitme yada özel ders alma şansım yok gibi bunu evde kendi başına başarmak mümkünmü yada ne yapmam gerekiyo önerilerinizi bekliyorum |
| | |
| | #2 |
| Ordinaryüs ![]() | evet mümkün bak sende çalışma isteği var (= emin ol yapabilirsin =)) internetten videolardan izleyerek yapabilrsin kendine güveniyorsun bu çok önemli ( : |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | evett cok istiyorum istedikden sonra başarılı olabiliyorum ama bu hicte kolay bişey diil yani yıllarca dershanye gitmiş özel ders almış insanlar bile zorlanıyo asıl sorun nerden baslıcamı bilmiyorum:s |
| | |
| | #4 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | 1- Kesin kararlı iseniz ve çok istiyorsanız 2- Çalışmak için nerden başlayacaksınız biliyorsanız , yada öğrenmişseniz 3- Çalışma takvimi için zamanınız var ise 4- Öğrenme zorluğu çekmiyorsanız başaramayacağınız bişey yoktur. Herkes bir okumada anlarsa siz en fazla üç kere okursunuz o kadar. Ama daha yolun başında ben bunu yapamam, acaba yapamazmıyım ... gibi kafanızda acaba'lar dolu ise başlamayın da kafanız yorulmasın hiç olmazsa |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
arkadaslar bana öneride bulunun(motivasyona ihtiyacım var)arkadaslar bana öneride bulunun(motivasyona ihtiyacım var) konusu, Öğretmenler Odası/ÖSS bölümünde tartışılıyor . | |