Rehberim

arkadaslar bana öneride bulunun(motivasyona ihtiyacım var)

Öğretmenler Odası bölümü ÖSS / arkadaslar bana öneride bulunun(motivasyona ihtiyacım var) konusu gösteriliyor Özet:arkadaslar ben 86 dogumluym meslek lisesi cocuk gelişim mevzunuyum.Bu yıl önümüzdeki yıllarda öss ye girmeye istiyorum kazanıncaya kadar yani ama ...

Go Back   Rehberim > EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM > Öğretmenler Odası > ÖSS

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 13-11-2009, 08:01 AM   #1

aleyza_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->arkadaslar bana öneride bulunun(motivasyona ihtiyacım var)<!-- google_ad_section_end --> arkadaslar bana öneride bulunun(motivasyona ihtiyacım var)

arkadaslar ben 86 dogumluym meslek lisesi cocuk gelişim mevzunuyum.Bu yıl önümüzdeki yıllarda öss ye girmeye istiyorum kazanıncaya kadar yani ama sorunum şu bn ne ilkokulda ne de lise de iyi bir ögrenci diildim zar zor bitirdim yani okumaya niyetim yoktu dershaneye de hic gitmedim 4 yıldır evliyim ve bu yıl kafama dank etti öss ye girmeyi cok istiyorum ama tamamen sıfırdan baslamam gerekiyo cünkü hicbirşey bilmiyorum dershaneye gitme yada özel ders alma şansım yok gibi bunu evde kendi başına başarmak mümkünmü yada ne yapmam gerekiyo önerilerinizi bekliyorum

aleyza_ isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 13-11-2009, 09:12 AM   #2

Le Pew's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ordinaryüs

<!-- google_ad_section_start -->Re: arkadaslar bana öneride bulunun(motivasyona ihtiyacım var)<!-- google_ad_section_end --> Re: arkadaslar bana öneride bulunun(motivasyona ihtiyacım var)

evet mümkün bak sende çalışma isteği var (= emin ol yapabilirsin =))
internetten videolardan izleyerek yapabilrsin kendine güveniyorsun bu çok önemli ( :

Le Pew's isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-11-2009, 09:21 AM   #3

aleyza_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->Re: arkadaslar bana öneride bulunun(motivasyona ihtiyacım var)<!-- google_ad_section_end --> Re: arkadaslar bana öneride bulunun(motivasyona ihtiyacım var)

evett cok istiyorum istedikden sonra başarılı olabiliyorum ama bu hicte kolay bişey diil yani yıllarca dershanye gitmiş özel ders almış insanlar bile zorlanıyo asıl sorun nerden baslıcamı bilmiyorum:s

aleyza_ isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-11-2009, 10:03 AM   #4

Raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEO Adviser/Expert

1- Kesin kararlı iseniz ve çok istiyorsanız

2- Çalışmak için nerden başlayacaksınız biliyorsanız , yada öğrenmişseniz

3- Çalışma takvimi için zamanınız var ise

4- Öğrenme zorluğu çekmiyorsanız

başaramayacağınız bişey yoktur. Herkes bir okumada anlarsa siz en fazla üç kere okursunuz o kadar.

Ama daha yolun başında ben bunu yapamam, acaba yapamazmıyım ... gibi kafanızda acaba'lar dolu ise başlamayın da kafanız yorulmasın hiç olmazsa

Raskolnikov isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil

arkadaslar bana öneride bulunun(motivasyona ihtiyacım var) konusu, Öğretmenler Odası/ÖSS bölümünde tartışılıyor .