Oyunlar Genel bölümü Oyun İnceleme / Undercoverda gizli yer (polisden kurtulmak için)) konusu gösteriliyor Özet:bilmem ben buldum ilk önce dolaşıyoruz sonra şehir girişindeki byük kö pr ünün başına geçiyoruz... işte bu yol.. arabada benim ...
| |||||||
Undercoverda gizli yer (polisden kurtulmak için)) | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Tipik Bir Moderetör! ![]() | bilmem ben buldum ilk önce dolaşıyoruz ![]() sonra şehir girişindeki byük köprünün başına geçiyoruz... işte bu yol.. arabada benim ![]() Neyse işte ilerlerken... yolumuza bööyle kapalı bir yol geliyor.. biz tabi çoğu trafik işaretini görmemezlikten geldiğimiz için (tabi oyunda.. )oraya giriyoruz... Kırıyoruz oradakileri... önümüze 2 yol geliyor ve biz soldakine giriyoruz tabi biraz hızlı girmek lazım... 150-180 kmh gibi... mesela ben 195 ile girmişim.. ![]() e 4x4 araba tutulmuyor ki... atlıyoruz... polislerin çoğu arkadan patır patır dökülüyor yere... birazdaha ilerledikmi bir tane daha atlayacağız ve zaten haritada yol yok... oradan sonra yola atlayacağız.. aman dikkat bazen polisler bekliyor. gizlilik dolsun sonra atlayın... Sonra " Mission Complete " der ![]() resimler ve anlatım kendimindir.. Arabada oyundaki arabamdır. ne yazıkki Subaru koymamışlar e bizde onun kardeşi olan mıtsubishi ile bitirdik.. Zaten EA Games'e mail attım niye yok diye ama oyun çıkmış bulundu ![]() İşte böyle... -mehmetmb- |
| | |
| | #2 |
| Oto Mod**********:-: | Most Wanted da vardı haritayıda ezber olunca çabuk buluyorduk... Undercoverda bu dediğin yeri bulasıya kadar zaten polisten kurtuluruz... ![]() |
| | |
| | #3 |
| Tipik Bir Moderetör! ![]() | basit birşeyi yok tabi şehir merkezine yakınsan.. bir ara tüm haritadanda resmini çekiyim... |
| | |
| | #4 |
| Tipik Bir Moderetör! ![]() | Burada... |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | Sağol işime yarar. |
| | |
| | #6 | |
| Stajyer | Alıntı:
aga şimdi senmi buldun burayi yani asla bulamadım ben orayı şımdıye kadar (şaka maka cıdden tesekkur ederm bılmeyenler olabılır ılgılenmen bıle yeter )Konu legendrival tarafından (22-08-2010 Saat 08:26 PM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | site verirmsiin indrmek için |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Undercoverda gizli yer (polisden kurtulmak için))Undercoverda gizli yer (polisden kurtulmak için)) konusu, Oyunlar Genel/Oyun İnceleme bölümünde tartışılıyor . | |