Oyunlar Genel bölümü Oyun İnceleme / Call Of Duty 5'i bitiren oldu mu? konusu gösteriliyor Özet:bitiren olduysa oyunu bitirince sonunnda bonus bölüm gibi biryer çıkıyor. call of dty 4'de bir uçakta geçiyordu bonus bölüm şimdi ...
| |||||||
Call Of Duty 5'i bitiren oldu mu? | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Tipik Bir Moderetör! ![]() | bitiren olduysa oyunu bitirince sonunnda bonus bölüm gibi biryer çıkıyor. call of dty 4'de bir uçakta geçiyordu bonus bölüm şimdi ise bir harabede Zombi Nazilere karşı savaşıyorsun. amma acayip zor geldi bana ve illa kafadan vuracan başka ölmüyorlar. birde oynarken için dışına çıkıyor... Öak diyorsunuz(ki ben didim..) |
| | |
| | #2 |
| Pasaj Sakini ![]() | Daha Baslayan Bile Yoq Ki Herkes Ortasında Oyunun |
| | |
| | #3 |
| Standart Donanım | Bitirdim ben nereyi kastediyosun mehmet ? Hatta bitireli 2 haftadan fazla oldu |
| | |
| | #4 | |
| Oto Mod**********:-: | Alıntı:
İşte orda en altta yeni bi ek bonus bölüm açılıyor Nacht der Untoten die bi yer... Çok süper zombili bi bölüm,,, sanırım bitmiyor nette 20. levele gelen bile varmış...Tam bi korku oyunu gibi olmuş çok zevkli bide hoparlörü aç öyle oyna çok güzel oluyor... ![]() Haa ayrıca oyunu bende bitirdim... ![]() | |
| | |
| | #5 |
| Standart Donanım | Ciddi misiiiiiin ![]() feceat nolamaaazz sildim ben oyunu yaaa ![]() niye söylemiyonuz ![]() nacht der untoten- ölümsüzler gecesi ya da ölümsüz gece manasına geliyor aşağı yukarı... bitmiyor olması bundandır belki |
| | |
| | #6 |
| Oto Mod**********:-: | Oyunu tekrar kur abi o bölümü ısrarla oynamanı tavsiye ederim... ![]() Zaten pasajda %100 save'i var eğer save'ini almadıysan... |
| | |
| | #7 |
| Tipik Bir Moderetör! ![]() | abi ben buna gelebildim en son... |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | gerçekten de kafadan indirmen gerekiyor kolu vurunca kol kopuyo zombi yine de geliyor çok güzel bir bölüm. |
| | |
| | #9 |
| Tipik Bir Moderetör! ![]() | ![]() 8.levele kadar ben geldim,14'e kadarda ümit578... ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| call of duty 5 zombie, cod 5, nazie zombie, sniper |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Call Of Duty 5'i bitiren oldu mu?Call Of Duty 5'i bitiren oldu mu? konusu, Oyunlar Genel/Oyun İnceleme bölümünde tartışılıyor . | |