Rehberim

Crysis...

Oyunlar Genel bölümü Oyun İnceleme / Crysis... konusu gösteriliyor Özet:Evet beyler bu oyun binevi FarCry ın takipçisi ama çok daha güzel ben şu an Türkçe yamasını indirdim öyle oynuyorum ...

Go Back   Rehberim > OYUN REHBERİM > Oyunlar Genel > Oyun İnceleme

Crysis...

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 08-02-2008, 05:02 PM   #1

KinqNotorius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cezalı

<!-- google_ad_section_start -->Crysis...<!-- google_ad_section_end --> Crysis...

Evet beyler bu oyun binevi FarCry ın takipçisi
ama çok daha güzel
ben şu an Türkçe yamasını indirdim öyle oynuyorum gayet zevkli ve harika bir oyun
Crysis

Tür:First-Person ShooterYapımcı:[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]Dağıtıcı:[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]Çıkış tarihi:16/11/2007Platform:PCPuan:
Minimum sistem: İşlemci: Pentium 4 2.8 GHZ ve eşdeğeri / RAM: 768 MB / Video Modu: GeForce 6600, Ati x800GTO eşdeğeri / Disk Alanı (MB): 6000 / Ses kartı: 16bit / DirextX v9.0c / İşletim sistemi: Windows XP / Windows 2000 / Vista13 yaş ve üstü için uygundur; kaba ve argo dil içerebilir. FarCry'in yaratıcısı, üç Türk'ün sahibi olduğu Crytek tarafından hazırlanan Crysis, oyunculara büyük yenilikler vadediyor. Crytek'in kendi ürünü olan CryEngine 2 motoru kullanan oyunda, gerçekçi ve zorlu yapay zeka bizi bekliyor. Kusursuza yakın gerçekçilikte obje fizikleri ve etkileşimleri, zorlu yapay zeka, 32 oyuncuya kadar multiplayer desteği, rahat oynanabilirlik ve kurgusu sayesinde oyuncuyu saran hikayesi ile FPS türünde yeni bir sayfa açacak gibi görünüyor.

Oyunun FPS türüne getireceği büyük oynanabilirlik yeniliklerinin başlıcaları:
  • Nanosuit zırh. Karakterinizin kuvvet, hız yetenekleri ile ve zırh özelliklerini artıran özel giysi ekipmanı.
  • Çok seçenekli kamuflaj ekipmanı. Oyun esnasında mekan değişimine göre anında değiştirilebilen kamuflaj özelliği.
  • Görev çeşitliliği. Zengin görev havuzu ve hikayeyi farklı yollardan bitirme seçenekleri.
  • Modifiye edilebilir silahlar. Özel parçalar eklenerek yeni özelliklerle donatılabilen silahlar.

Tüm oyun dünyasında olduğu gibi Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesi oluşan oyun, daha uzun yıllar oyunseverlerin bilgisayarında kalacak gibi gözüküyor. Ülkemizde oyuna gösterilen bu rağbette, sekiz farklı dildeki seslendirmeler arasında Türkçe dublajın da bulunması, en önemli etkenlerden biri.

tavsiye ederim....

KinqNotorius isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil

Crysis...

Crysis... konusu, Oyunlar Genel/Oyun İnceleme bölümünde tartışılıyor .