Oyunlar Genel bölümü Oyun İnceleme / "Mount&Blade Warband" hata veriyo??????? konusu gösteriliyor Özet:Arkadaşlar Mount&Blade Warband" oyunu yaklaşık bir haftadır oynuyorum. Şu son zamanlarda harita üzerinde bir yerden bir yere giderken hata veriyo ...
| |||||||
"Mount&Blade Warband" hata veriyo??????? | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Paylaşımcı ![]() | Arkadaşlar Mount&Blade Warband" oyunu yaklaşık bir haftadır oynuyorum. Şu son zamanlarda harita üzerinde bir yerden bir yere giderken hata veriyo hata message şu "Pardon--kendimle konuşuyordum(Triggered by NPC to rejoin party) " böyle bi hata veriyo, fakat savaş halinde iken veya kalenin içinde dolaşırken hata sorunum yok.. NEDEN ACABA SAYGILAR... |
| | |
| | #2 |
| Cezalı | KARDES YARDIMCI OLMAK İSTERDİM AMA BENCE SEN Bİ DOSYALARINI KONTROL ET EĞER NETTEN FALAN İNDİRDİYSEN DOSYALARIN BİRİNDE BOZUKLUK OLABİLİR VEYA KORSAN CDDEN YÜKLEDİYSEN DE BİR BOZUKLUK OLABİLİR BENİM TAVSİYEM EĞER OYUNU ÇOK SEVİYORSAN ORJİNAL CD DEN YÜKLE ONLARDA HİÇ BİR PROBLEM OLMUYOR EĞER SENİN YÜKLEDİĞİN CD DE ORJİNAL İSE BİR ŞEY DİYEMİYORUM.BENCE O OYUN GÜZEL DEĞİL ZATEN BIRAK O OYUNU ![]() ![]() SAYGILAR ... |
| | |
| | #3 |
| Gönülden RizeSporlu ![]() | vbhüseyin, Çok para veremem diyorsan Full bir şekilde indirebilecek Siteler var. Oradan indirebilrsin .. Yanlız indirirken Hangi mod ile oynuyorsanız o moduda tekrar indirin .. Son Olarak Belgelerimdeki MBde Save dosyanı kopyalayın .. Oyunu tekrar kurdugunuzda aynı sekilde(Tabi moduda kurup) Belgelerime atın Ve sorunsuz şekilde Kaldıgınız yerden devam edebilirsiniz .. Tekrar denediniz takdirde hata alırsanız söyleyin .. |
| | |
| | #4 |
| Paylaşımcı ![]() | |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | Kardeşim sorunun ne bilmiyorum ama oyunu silip tekrar kur derim. [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] buradan bir dene. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
"Mount&Blade Warband" hata veriyo???????"Mount&Blade Warband" hata veriyo??????? konusu, Oyunlar Genel/Oyun İnceleme bölümünde tartışılıyor . | |